0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 25.03.2023 la ora 16:48. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Uși intrare din PVC cu geam termopan


9 Rezultate(30 variante)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ușă de intrare PVC pentru exterior 86x205 cm dreapta
2 variante
Comandă onlineRezervare & ridicare
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 9 din 9 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Uși intrare din PVC cu geam termopan

Design unitar și primitor cu ușa din termopan de exterior de la HORNBACH!

Atunci când ne ocupăm de amenajarea locuinței, trebuie să fim atenți la materialele pe care le alegem, dar și la designul complet. Iar dacă acest lucru se întâmplă la exterior, trebuie obținute rezultate bune, deoarece fațada casei este lucru pe care un oaspete îl observă atunci când vine în vizită. Ușile din termopan de exterior sunt alese din ce în ce mai des, deoarece asigură întreținerea ușoară și o bună izolare termică și fonică.

HORNBACH pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de uși din termopan la prețuri mici. În magazinul nostru veți găsi uși din termopan de exterior cu design plăcut, ce pot suporta trafic continuu sau chiar vreme rea. Prețul acestor tipuri de uși și calitatea superioară a materialului din care sunt confecționate, designul modern și rezistența în timp sunt doar câteva dintre calitățile ușilor de termopan pentru exterior.

Aflați ce tip de ușă din termopan vă trebuie pentru locuința dumneavoastră

Ușile din termopan de exterior de la HORNBACH trebuie să se potrivească cu întreaga locuință, astfel că în magazinul nostru online găsiți uși de diferite culori și de dimensiuni diverse, de la 86x205 cm, până la 140x205 cm. Nuanțele pe care le găsiți sunt stejar, maro închis, antracit și alb, astfel că le puteți integra cu ușurință în nenumărate decoruri. Fie că sunteți într-un proces de renovare a locuinței sau construiți una nouă, ușa din termopan de exterior este una dintre cele mai bune soluții pentru orice tip de locuință. Dacă vă doriți să achiziționați un tip de ușă pentru interior asemănător, puteți vizita și gama de uși PVC cu geam termopan, uși de interior, glisante sau de sticlă.

Cum comandați o ușă din termopan de exterior de la HORNBACH?

Dacă v-ați decis asupra tipului de ușă pe care vreți să o achiziționați, atunci puteți comanda de pe site-ul nostru, iar produsul va ajunge în cel mai scurt timp la dumneavoastră. Plasați o comandă online, iar curierul va livra produsul direct la ușa dumneavoastră. Mai puteți apela și la serviciul de „Rezervare & Ridicare” și să preluați produsul din cel mai apropiat magazin HORNBACH de dumneavoastră.

Finalizați-vă proiectul de amenajare cu ușile din termopan pentru exterior de la HORNBACH!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus