0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.02.2024 la ora 20:02. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Căsuţe de joacă


 
 
6 Rezultate
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 6 din 6 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Căsuţe de joacă

Filtre populare în categoria Căsuţe de joacă

Căsuțe pentru copii doar la HORNBACH!

Pentru cei care locuiesc la curte și nu numai, crearea unui spațiu de joacă pentru cei mici unde să se joace în voie și unde să-și lase creativitatea liberă, a devenit o necesitate. Un astfel de spațiu poate fi populat cu o căsuță pentru copii, pe care o puteți achiziționa deja asamblată sau o puteți construi chiar dumneavoastră, deoarece sunt realizate din panouri modulare. Căsuțele de joacă pentru copii din magazinul HORNBACH sunt practice, ușor de montat și ușor de integrat în orice grădină, chiar și în cea de mici dimensiuni. Aducem în atenție o serie de modele de căsuțe pentru copii interesante, la prețuri mereu mici, iar dimensiunile sunt variate, așa că aveți de unde alege, în funcție de necesități.

Aflați ce tip de căsuță de joacă pentru copii vi se potrivește

Gama HORNBACH cuprinde căsuțe de joacă pentru copii realizate de producători renumiți în domeniu, iar acest lucru asigură calitate și durabilitate în timp. Modelele diferite răspund tuturor nevoilor, astfel că găsiți căsuțe pentru copii în formă de căpșună sau cu gărduleț. Avantajele acestor căsuțe pentru copii este că unele vin deja construite, în vreme ce altele sunt formate din panouri modulare ușor de montat, astfel că puteți să le asamblați împreună cu cel mic și astfel să realizați o activitate educativă împreună. Mai mult decât atât, căsuțele de grădină de la HORNBACH sunt de diferite dimensiuni, astfel că puteți alege între căsuțe de 217x171x172 cm, 123,3x115,4x132 cm, 110x98x127 și multe altele. Alegeți din site căsuța pentru copii potrivită și comandați-o direct acasă.

Cum să comandați o căsuță pentru copii de la HORNBACH?

Comanda acestor produse se realizează rapid, doar accesând site-ul și plasând comanda. Aveți de așteptat câteva zile lucrătoare și curierul va livra la domiciliu căsuța pentru copii dorită. Dacă vreți să vedeți real aceste produse, puteți oricând să veniți personal în cel mai apropiat magazin HORNBACH.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus