0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.09.2023 la ora 15:33. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Trambuline copii


6 Rezultate
Ați vizualizat 6 din 6 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Trambuline copii

Trambuline copii doar la HORNBACH!

Trambulinele sunt potrivite pentru cei mici atunci când vă doriți să le creați un colț de joacă în grădină și pentru când vreți să nu mai petreacă mult timp în fața telefonului. Alegerea unei trambuline pentru copii poate fi una dificilă, însă trebuie să țineți cont de câteva lucruri de bază: greutatea maximă suportată, spațiul în care va fi instalată, dimensiunea și forma trambulinei, dar și scopul utilizării. HORNBACH vă pune la dispoziție mai multe modele de trambuline pentru copii, așa că alegeți produsul potrivit și comandați-l acum!

Aflați ce tip de trambulină se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră

Produsele au nenumărate beneficii, printre care faptul că sunt un mod distractiv de a petrece timpul liber, îmbunătățesc echilibrul, contribuie la scăderea în greutate, întăresc inima și plămânii, protejează articulațiile și atenuează stresul și starea de neliniște. La HORNBACH găsiți mai multe tipuri de trambuline, de 256x305 cm, Ø 244, Ø 366 și în nuanțe diferite, fie negre, fie în nuanțe de negru și verde.Trambulinele pentru copii de la HORNBACH au întotdeauna plasă, tocmai pentru a oferi toate măsurile de siguranță necesare.

Atunci când achiziționați o trambulină, este important să alegeți și accesoriile potrivite și să vă asigurați că acestea sunt în stare bună. Spre exemplu, arcurile trambulinei pot cere să fie schimbate atunci când se întind prea mult. În magazinul online HORNBACH găsiți nenumărate ansambluri de joacă pentru copii, fie că vă doriți să achiziționați o trambulină, leagăne și tobogane sau căsuțe de joacă.

Cum să comandați o trambulină pentru copii de la HORNBACH?

Comanda acestor produse se realizează rapid, doar de pe site. Aveți de așteptat câteva zile lucrătoare și curierul va livra la domiciliu trambulina pentru copii dorită. Sau dacă vreți să vedeți produsul înainte de a-l achiziționa, puteți veni oricând în cel mai apropiat magazin HORNBACH de dumneavoastră.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus