0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 19:10. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pământ pentru gazon


2 Rezultate
Pământ pentru gazon Agro 50 l
AGRO
(15)
29,00 lei * / buc.
(0,58 lei * / l)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Substrat de gazon FloraSelf 40 l
FloraSelf
39,99 lei * / buc.
(1,00 lei * / l)
La cumpărarea a 51 buc. :
38,79 lei * / buc.
(0,97 lei * / l)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 2 din 2 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Pământ pentru gazon

Pamant pentru gazon, la cel mai bun pret prin magazinul Hornbach

Amenajarea unui teren cu gazon sau a unei peluze aspectuoase aduce eleganta si prestanta oricarui teren din jurul casei sau al unei gradini. Cresterea ierbii speciale pentru acest scop nu este dificila, daca se apeleaza de la bun inceput la un pamant pentru gazon de calitate, adecvat scopului cautat. Alaturi de ingrijirea initiala a solului si de modalitatea de irigare, acesta este elementul esential pentru dezvoltarea uniforma si regulata a plantelor.

Substrat pentru gazon de diverse tipuri la preturi imbatabile

Magazinul nostru va poate pune la dispozitie amestecuri de pamant sau substrat pentru gazon la sac, de diverse tipuri de si grade de fertilitate, de o calitate superioara, la preturi accesibile. Aceste produse sunt esentiale pentru crearea fondului necesar cresterii corecte si pentru obtinerea unei desimi normale a plantelor, ceea ce confera un aspect vizual deosebit amenajarii gradinii sau altor spatii alese pentru plantare.

Pamant nisipos pentru un gazon sanatos, durabil si incantator

Este cunoscut faptul ca gazonul prefera solurile aerate, nisipoase, care asigura trecerea unui flux suficient de aer catre baza sa. Nisipul, prin cuartul din care este alcatuit, are rolul de a afana argila solului si de a crea micro spatii prin care aerul atmosferic poate patrunde cu usurinta. Pentru o buna ingrijire a unui sol argilos, se pot practica lucrari de perforare in solul pe care este plantat gazonul si care pot fi presarate cu amestecul de pamant nisipos, ce va preveni compresia ulterioara la presiune sau umezeala.

În sus