0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 07.06.2023 la ora 14:43. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Gresie din piatră naturală


 
 
2 Rezultate
Ardezie neagră 30x60 cm
149,00 lei * / m²
(160,92 lei * / pac.)
La cumpărarea a 48 pac. :
144,00 lei * / m²
(155,52 lei * / pac.)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ardezie multicoloră 30x60 cm
149,00 lei * / m²
(160,92 lei * / pac.)
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 2 din 2 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Gresie din piatră naturală

Descoperiți gresia din piatră naturală de la HORNBACH!

Gresie din piatra naturala

Amenajarea pardoselii din locuințe sau de pe terasa din grădină este un proiect complex, care poate fi realizat fără probleme cu produse și unelte de cea mai bună calitate. Astăzi există un trend tot mai puternic al proprietarilor care au îndrăzneala să demareze singuri operațiunea de decorare, fără să mai apeleze la meșteri calificați. Înarmați cu numeroase cunoștințe și beneficiind de calitatea produselor de ultimă generație, folosind dispozitive tehnologice care le ușurează munca, aceștia reușesc să obțină rezultate deosebite. HORNBACH oferă o gamă variată de astfel de produse la prețuri mici, care să fie potrivite pentru orice tip de buget. Alegerea lor trebuie să țină cont de câteva criterii care să garanteze practic oricui că amenajarea locuinței se va realiza în cele mai bune condiții și că frumusețea pardoselii sau a suprafeței terasei din grădină va uimi orice oaspete va trece pragul casei. Producătorii renumiți pentru calitatea superioară a produselor atrag atenția clienților că rezultatele bune vor fi obținute doar dacă se ține cont de instrucțiunile de folosire. Gresia din piatră naturală, fie că este travertin sau ardezie, este practică, reușind cu brio să reziste în timp fără zgârieturi, chiar dacă este supusă unui trafic intens, antiderapantă, împiedicând astfel apariția de accidente nedorite, și rezistența la îngheț atunci când este aplicată în exteriorul locuinței.

Aflați ce tipuri de piatră naturală decorativă la prețuri mici există la HORNBACH:

În mediu online se găsesc ușor următoarele tipuri de produse: dale de terasă, gresie și plăci decorative pentru interior și exterior, în culori diverse: auriu, bej, crem, gri, maro sau cu aspect natural. Varietatea materialelor naturale rămâne un atu al magazinului nostru, aici existând granit, travertin (mat, travertin antichizat, mozaic, periat cu margini dăltuite), marmură și ardezie, la prețuri mici. Aspectul pe care îl creați în interior sau exterior poate fi rustic sau modern, utilizând plăci decorative în ton cu atmosfera pe care v-o imaginați în casă. De exemplu, un aspect rustic poate fi ușor obținut cu travertinul antichizat ce poate fi folosit atât pentru pardoseală, cât și pentru pereți, în bucătărie, baie, casa scării, terasă, coridor/hol. Un atu al produsului este faptul că nu veți aluneca, acesta având calități antiderapante, deci este potrivit și sigur pentru fiecare membru al familiei sau pentru musafirii aflați în vizită. Pentru un aspect modern al locuinței, marmura pe plasă din piatră naturală poate fi o alegere foarte bună, la fel și granitul. Spațiile comerciale, cu trafic mare de oameni, au nevoie de produse mult mai rezistente, marmura îndeplinind cu succes toate cerințele acestor zone. Desigur că poate fi folosită și în interiorul locuințelor, având un aspect lucios, lustruit, ce oferă cu prisosință o notă de eleganță și rafinament, pe care gresia normală nu o poate da.

Cum comandați granit și travertin de la HORNBACH?

Comanda se face simplu în mediul online. Alegeți produsul, îl introduceți în coșul de cumpărături, apoi finalizați și așteptați curierul să îl livreze în termen de 1-3 zile, direct la domiciliul dumneavoastră. Plătiți online cu ajutorul cardului în condiții de deplină siguranță. Transformați întreaga locuință într-un spațiu modern, atractiv, care să vă bucure privirile în fiecare zi!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus