0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 12:11. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Take a Break

Timp de lectură 2 min.
Take a Break

Vopseaua lavabilă de culoare albastră, peretele cu lambriuri din lemn și plantele numeroase fac din această încăpere un spectacol al naturii pentru zilele cu vreme rea. Tonurile naturale de la bej la maro și de la albastru la verde domină acest stil de amenajare.

Șiiiii respirați din plin: natura în cea mai pură formă. Acest lucru este realizat prin plantele din încăpere. Multe plante și materiale organice, precum lemnul, blana, sisalul. Tonurile potolite de verde și albastru și textilele sustenabile de uz casnic creează o senzație de liniște și comuniune cu natura. Relaxarea și detașarea sunt ferm ancorate în ADN-ul acestui stil de amenajare.

Abundența care conferă o senzație de confort, nu are efect de supraîncărcare, ci creează spațiul ideal pentru a ajunge acasă. Și bineînțeles că șemineul nu ar trebui să lipsească de aici. Seara, când scânteile trosnesc, vă veți simți ca la un foc de tabără în sălbăticie. Căminul dumneavoastră. Aventura simțurilor.

Take a Break este un stil de amenajare natural pentru relaxare. Perfect pentru toți cei care vor să simtă că respiră cu adevărat în căminul lor.

 Stiluri de amenajare Take a Break 01 primavara vara 2021
Arată produsele +
 Stiluri de amenajare Take a Break 02 primavara vara 2021
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Alegeți-vă culorile dorite din catalogul de culori (PDF, 5.564 KB). Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Take a Break primavara vara 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus