Experții noștri în materie de culori și mobilier, în cooperare cu designeri de renume și pe baza cercetărilor noastre de tendințe, dezvoltă soluții complete pentru proiectarea spațiului dumneavoastră de locuit, pe care îl puteți pune la punct cu ușurință. Aici aveți prezentate toate elementele de proiectare și, bineînțeles, găsiți în magazinul dumneavoastră HORNBACH materialele și instrumentele necesare.

Misiunea HORNBACH: design și modele de culori adaptate pentru casa dumneavoastră.

Cele mai noi creații

Stiluri de amenajare Cool Down primavara vara 2021

Cool Down

Claritate, liniște și comuniune cu natura. Acest stil de amenajare se bazează pe un design atemporal în bej și gri. Sisal, iută, in – pe lângă acestea, piatră, beton și culori reci. De o asemenea priveliște nu vă veți mai sătura.

Către stilul de amenajare „Cool Down”

Stiluri de amenajare Pop Up primavara vara 2021

Pop Up

Amenajarea într-un spațiu mic: aici fiecare centimetru contează. Linii clare, vopsele lavabile în culori deschise și pardoseală ușoară. Accentele colorate creează un efect modern fără a fi deranjante.

Către stilul de amenajare „Pop Up”

Stiluri de amenajare Take a Break primavara vara 2021

Take a Break

Vopseaua lavabilă de culoare albastră, peretele cu lambriuri din lemn și plantele numeroase fac din această încăpere un spectacol al naturii pentru zilele cu vreme rea. Tonurile naturale de la bej la maro și de la albastru la verde domină acest stil de amenajare.

Către stilul de amenajare „Take a Break”

Stiluri de amenajare Pure Spice primavara vara 2021

Pure Spice

Șofranul se întâlnește cu ardeiul iute: Vopselele lavabile într-o cromatică picantă de la bej la portocaliu, franjurii lungi, lâna grosieră și catifeaua oferă experiență autentică în acest stil de amenajare. Un adevărat festin al simțurilor. Influențele multiculturale conferă caracter încăperii.

Către stilul de amenajare „Pure Spice”

Stiluri de amenajare moderne

Stiluri de amenajare clasice

Stiluri de amenajare naturale

Stiluri de amenajare creative