Listă favorite 0 Coşul meu 0

Accesul în magazinele noastre este permis doar cu mască sau alte mijloace de protecție.

Stiluri de amenajare HORNBACH

Stiluri de amenajare primavara vara 2020

Sursă de inspirație pentru amenajări. Pentru a vă putea prezenta în permanență tendințele actuale în privința amenajărilor, HORNBACH desfășoară activități de cercetare pentru stilurile de amenajare a caselor, a grădinilor și pentru produsele aflate în trend. Cu mult gust pentru influențele care marchează moda de mâine, echipa de tendințe HORNBACH calcă neobosit pe urmele ultimelor evoluții.

Timp de lectură 2 min.

Experții noștri în materie de culori și mobilier, în cooperare cu designeri de renume și pe baza cercetărilor noastre de tendințe, dezvoltă soluții complete pentru proiectarea spațiului dumneavoastră de locuit, pe care îl puteți pune la punct cu ușurință. Aici aveți prezentate toate elementele de proiectare și, bineînțeles, găsiți în magazinul dumneavoastră HORNBACH materialele și instrumentele necesare.

Misiunea HORNBACH: design și modele de culori adaptate pentru casa dumneavoastră.

Cele mai noi creații

Botanical Beauty

Botanical Beauty

Înapoi la rădăcini – literalmente. Stilul de amenajare Botanical Beauty utilizează plantele ca mijloace de stil: în vase, sub formă de imprimeu pe tapete, sub formă de ratan la corpurile de iluminat sau sub formă de lemn, în cazul articolelor de mobilier.

Către stilul de amenajare „Botanical Beauty“

Back to Nature

Back to Nature

În deplină armonie cu sine și totodată cu lumea în care trăim: cei care locuiesc aici chiar simt conexiunea cu natura. Acest stil de amenajare este caracterizat de purism. El nu necesită culori intense, deoarece emană putere prin claritatea sa.

Către stilul de amenajare „Back to Nature“

Take it Easy

Take it Easy

Moale, cald, confortabil, acesta este stilul de amenajare Take it Easy. Acest stil de amenajare prinde viață datorită abundenței de materiale și culori. Este o plăcere să combini aici. Produsele calitative conferă un aspect elegant.

Către stilul de amenajare „Take it Easy“

Happy Hours

Happy Hours

Ambient luminos și diafan pentru o dispoziție bună garantată – este vorba despre stilul de amenajare Happy Hours. Ajutoarele lui: o gamă de culori de sus până jos, dar în nuanțe proaspete, pastelate.

Către stilul de amenajare „Happy Hours“

Stiluri de amenajare moderne

Stiluri de amenajare clasice

Stiluri de amenajare naturale

Stiluri de amenajare creative

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x