0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 02.07.2022 la ora 04:25. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Stiluri de amenajare HORNBACH

Timp de lectură 3 min.
Stiluri de amenajare Hornbach primavara 2022

Sursă de inspirație pentru amenajări. Pentru a vă putea prezenta în permanență tendințele actuale în privința amenajărilor, HORNBACH desfășoară activități de cercetare pentru stilurile de amenajare a caselor, a grădinilor și pentru produsele aflate în trend. Cu mult gust pentru influențele care marchează moda de mâine, echipa de tendințe HORNBACH calcă neobosit pe urmele ultimelor evoluții.

Experții noștri în materie de culori și mobilier, în cooperare cu designeri de renume și pe baza cercetărilor noastre de tendințe, dezvoltă soluții complete pentru proiectarea spațiului dumneavoastră de locuit, pe care îl puteți pune la punct cu ușurință. Aici aveți prezentate toate elementele de proiectare și, bineînțeles, găsiți în magazinul dumneavoastră HORNBACH materialele și instrumentele necesare.

Misiunea HORNBACH: design și modele de culori adaptate pentru casa dumneavoastră.

Cele mai noi creații

Green Factory Stiluri de amenajare primavara 2022

Green Factory

Stilul Industrial Chic se întâlnește cu naturalețea. Cu plante, mobilier vintage și materiale textile calde, stilul de amenajare mai degrabă auster devine unul confortabil. Nuanțele maronii dau o notă de pământ spațiului și asigură un sentiment de stare de bine.

Către stilul de amenajare „Green Factory”

Beach House Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022

Beach House

Simțiți-vă ca în concediu. Cu acest stil de amenajare puteți obține exact asta. Designul simplu este șic și atemporal. Materialele naturale, precum inul, ratanul și blana, vă invită să vă relaxați. Lăsați-vă pe spate și relaxați-vă. Chiar și persoanele active au nevoie de o pauză.

Către stilul de amenajare „Beach House”

Funny Places Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022

Funny Places

Acest stil de amenajare întruchipează buna dispoziție lipsită de griji. La acesta puteți să vă manifestați fără rețineri. Este categoric de dorit să experimentați. Totul poate decurge colorat și jucăuș. Formele clare desăvârșesc conceptul și asigură ordinea.

Către stilul de amenajare „Funny Places”

Inside Out Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022

Inside Out

Acest stil de amenajare întruchipează buna dispoziție lipsită de griji. La acesta puteți să vă manifestați fără rețineri. Este categoric de dorit să experimentați. Totul poate decurge colorat și jucăuș. Formele clare desăvârșesc conceptul și asigură ordinea.

Către stilul de amenajare „Inside Out”

Stiluri de amenajare moderne

Stiluri de amenajare clasice

Stiluri de amenajare naturale

Stiluri de amenajare creative

În sus
HORNBACH