Experții noștri în materie de culori și mobilier, în cooperare cu designeri de renume și pe baza cercetărilor noastre de tendințe, dezvoltă soluții complete pentru proiectarea spațiului dumneavoastră de locuit, pe care îl puteți pune la punct cu ușurință. Aici aveți prezentate toate elementele de proiectare și, bineînțeles, găsiți în magazinul dumneavoastră HORNBACH materialele și instrumentele necesare.

Misiunea HORNBACH: design și modele de culori adaptate pentru casa dumneavoastră.

Cele mai noi creații

Stiluri de amenajare The Dark Side toamna iarna 2021

The Dark Side

Aduceți stilul industrial chic în livingul dumneavoastră. Această amenajare interioară convinge prin ambianța sa modernă, cu vopsele lavabile în culori închise și linii clare. Materialele textile moi și elementele decorative în tonuri calde de bronz sau cupru dau viață încăperii.

Către stilul de amenajare „The Dark Side”

Stiluri de amenajare Come Over toamna iarna 2021

Come Over

Vopselele lavabile în tonuri calde, de la rosé la bordeaux, vă întâmpină cu căldură și vă invită să zăboviți. Combinația cu lemnul și aranjamentele florale întregește pe deplin tabloul perfect. În acest loc vă puteți relaxa și alimenta cu energie.

Către stilul de amenajare „Come Over”

Stiluri de amenajare Get Ready toamna iarna 2021

Get Ready

Sunteți complet pregătit. Puteți ajunge aici. Aici este locul în care vă simțiți bine. Această amenajare interioară își arată latura tolerantă – prin tot ceea ce conține. Vopsele lavabile în tonuri naturale și de lemn se află aici în prim-plan, oferind căldură și confort în felul lor specific.

Către stilul de amenajare „Get Ready”

Stiluri de amenajare Express Yourself toamna iarna 2021

Express Yourself

Amenajarea dumneavoastră. Scena dumneavoastră. Express Yourself vă provoacă să vă regăsiți. Chiar dacă nu lasă această impresie, aranjamentul ușor haotic din cele mai diverse materiale și modele reprezintă un concept de locuință bine gândit. Totul se potrivește.

Către stilul de amenajare „Express Yourself”

Stiluri de amenajare moderne

Stiluri de amenajare clasice

Stiluri de amenajare naturale

Stiluri de amenajare creative