0 Listă favorite 0 Coşul meu

Stiluri de amenajare HORNBACH

Stiluri de amenajare Hornbach toamna 2020

Sursă de inspirație pentru amenajări. Pentru a vă putea prezenta în permanență tendințele actuale în privința amenajărilor, HORNBACH desfășoară activități de cercetare pentru stilurile de amenajare a caselor, a grădinilor și pentru produsele aflate în trend. Cu mult gust pentru influențele care marchează moda de mâine, echipa de tendințe HORNBACH calcă neobosit pe urmele ultimelor evoluții.

Timp de lectură 2 min.

Experții noștri în materie de culori și mobilier, în cooperare cu designeri de renume și pe baza cercetărilor noastre de tendințe, dezvoltă soluții complete pentru proiectarea spațiului dumneavoastră de locuit, pe care îl puteți pune la punct cu ușurință. Aici aveți prezentate toate elementele de proiectare și, bineînțeles, găsiți în magazinul dumneavoastră HORNBACH materialele și instrumentele necesare.

Misiunea HORNBACH: design și modele de culori adaptate pentru casa dumneavoastră.

Cele mai noi creații

Coming Home Stil de amenajare

Coming Home

Un loc de răsfăț pentru simțuri: tonurile exuberante de roșu și roz își găsesc aici opusul cromatic complementar în albastrul intens și violetul delicat. Combinația dintre aceste nuanțe și formele rotunde și materialele moi conferă încăperii note calde.

Către stilul de amenajare „Coming Home”.

Everything Goes Stil de amenajare

Everything Goes

Decorațiune în loc de reducție – așa sună motto-ul acestui stil de amenajare sălbatic. Culorile junglei se revarsă prin fiecare fibră a încăperii. Verde, verde, verde, cât vedeți cu ochii. În acest loc vă veți simți pe deplin contopit cu natura.

Către stilul de amenajare „Everything Goes”.

Family Time Stil de amenajare

Family Time

Doriți să trăiți o senzație de lejeritate în spațiul de locuit? Atunci, bazați-vă pe contraste! Fiindcă, oricât de paradoxal ar suna, ele se pot completa și, în același timp, echilibra reciproc.

Către stilul de amenajare „Family Time”.

Make Space stil de amenajare

Make Space

Funcțional, redus, ușor gestionabil: conceptele DIY (Do-It-Yourself) inteligente de economisire a spațiului pentru mutare, pliere și depozitare își găsesc corespondent în acest stil de amenajare, care poate fi pus în practică cu materiale simple, cum ar fi placajul.

Către stilul de amenajare „Make Space”.

Stiluri de amenajare moderne

Stiluri de amenajare clasice

Stiluri de amenajare naturale

Stiluri de amenajare creative

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x