Listă favorite 0 Coşul meu 0

Stiluri de amenajare HORNBACH

Stiluri de amenajare HORNBACH toamna iarna 2019

Sursă de inspirație pentru amenajări. Pentru a vă putea prezenta în permanență tendințele actuale în privința amenajărilor, HORNBACH desfășoară activități de cercetare pentru stilurile de amenajare a caselor, a grădinilor și pentru produsele aflate în trend. Cu mult gust pentru influențele care marchează moda de mâine, echipa de tendințe HORNBACH calcă neobosit pe urmele ultimelor evoluții.

Timp de lectură 2 min.

Experții noștri în materie de culori și mobilier, în cooperare cu designeri de renume și pe baza cercetărilor noastre de tendințe, dezvoltă soluții complete pentru proiectarea spațiului dumneavoastră de locuit, pe care îl puteți pune la punct cu ușurință. Aici aveți prezentate toate elementele de proiectare și, bineînțeles, găsiți în magazinul dumneavoastră HORNBACH materialele și instrumentele necesare.

Misiunea HORNBACH: design și modele de culori adaptate pentru casa dumneavoastră.

Cele mai noi creații

Urban jungle

Stilul de amenajare Urban Jungle este definit de culori vibrante și contraste puternice, care încarcă încăperea cu energie. În combinație cu plantele omniprezente, casa dumneavoastră se transformă într-un rezervor autentic de energie. Aici vă puteți reîncărca resursele!

Către stilul de amenajare „Urban Jungle“

Get together

Acest stil de amenajare îmbină contraste și le transformă într-o unitate: dur și moale, luminos și întunecat, rece și cald. În ciuda acestor contraste, stilul de amenajare Get Together nu are un efect haotic, ci dimpotrivă - are un efect de claritate și liniște.

Către stilul de amenajare „Get Together“

Wonderful home

Stilul de amenajare Wonderful Home se bazează pe un concept compus din culori și materiale rezistente. Aici există un joc de lumină și întuneric, care conferă încăperii un aspect atrăgător. Nuanțele intense, liniștitoare, asigură stabilitate.

Către stilul de amenajare „Wonderful Home“

Perfect day

Cum arată ziua perfectă? Mai întâi: luminoasă și prietenoasă. Așa sunt și barierele din stilul de amenajare Perfect Day. Acest stil de amenajare de orientare scandinavă asigură un echilibru absolut - aceasta este baza pentru o zi perfectă. De restul vă ocupați dumneavoastră!

Către stilul de amenajare „Perfect Day“

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x