0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 0310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 24.01.2022 la ora 00:06. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Urban Jungle

Timp de lectură 2 min.
Stiluri de amenajare toamna iarna 2019 Urban Jungle

Stilul de amenajare Urban Jungle este definit de culori vibrante și contraste puternice, care încarcă încăperea cu energie. În combinație cu plantele omniprezente, casa dumneavoastră se transformă într-un rezervor autentic de energie. Aici vă puteți reîncărca resursele!

În exterior sau în interior? E posibil cu ambele! Cu ajutorul unor covoare și perne, balconul devine un living, iar livingul se transformă într-o oază verde cu palmieri și grădini verticale.

Cu plante în fiecare colț, orice casă prinde viață! Nuanțele viguroase de verde, petrol și albastru conferă încăperii mai multă adâncime, ceea ce creează o atmosferă confortabilă și pitorească. Prin combinația de amestecuri sălbatice de materiale și structuri, cei patru pereți devin tabăra dumneavoastră în junglă.

Urban Jungle este un stil de amenajare dinamic, plin de vitalitate. Perfect pentru cei care doresc să-și reîncarce bateriile acasă.

Stiluri de amenajare toamna iarna 2019 Urban Jungle
Le poți vedea aici
Parchet laminat Classen 8 mm Visio Grande
Rulou semitransparent Soluna, structură nisip, 60x190 cm
Ceas de perete Sylt verde 30x30 cm
Pendul Newtown E27 max. 1x60W, Ø275 mm, negru
FloraSelf Peperomia x Hybride 'Ortipan' H 15-17 cm ghiveci Ø 10,5 cm
FloraSelf Peperomia albovittata 'Rana Verde' H 14-20 cm ghiveci Ø 10,5 cm
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 2,5 l

Alegeți-vă culorile dorite. (PDF, 621 KB) Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Urban Jungle

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x
HORNBACH