Acest stil de amenajare este definit prin delicatețe și eleganță. Combinația de nuanțe de scorțișoară, șofran și miere și tonurile de roșu, cum ar fi rozé și corai creează o senzație de confort. Alama strălucitoare și mătasea lucioasă alternează cu catifeaua mată și covorul pufos cu fir lung. Tot ceea ce este aici vă invită să atingeți și să vă lăsați răsfățat.

Senzația de moliciune este creată de tonurile pudrate și de țesăturile moi. Conceptul armonios de culoare și material contribuie la relaxare și refacere. Locul perfect de retragere.

Take it easy este un stil de amenajare puternic, cu un potențial de relaxare accentuat. Perfect pentru cei care se simt confortabil într-un ambient generos.

Take it Easy
Le puteți vedea aici
Rulou semitransparent Soluna, structură nisip, 60x190 cm
Bec vintage LED Flair E27 4W, glob A60, durată viață 15.000 h
Lumanari pastile, 12 buc
Decor faianță rectificată Quadra 3D, albă lucioasă, 30x90 cm
Lavoar Basano Ortano cu montaj pe blat 43,5 cm
Vas WC Jungborn Keona suspendat cu capac inclus
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 10 l

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori (PDF, 503 KB) și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? În magazinele fizice HORNBACH, colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Take it Easy paleta de culori

Teme care v-ar mai putea interesa