0 Listă favorite 0 Coşul meu

Take it Easy

Take it Easy

Moale, cald, confortabil, acesta este stilul de amenajare Take it Easy. Acest stil de amenajare prinde viață datorită abundenței de materiale și culori. Este o plăcere să combini aici. Produsele calitative conferă un aspect elegant.

Timp de lectură 1 min.

Acest stil de amenajare este definit prin delicatețe și eleganță. Combinația de nuanțe de scorțișoară, șofran și miere și tonurile de roșu, cum ar fi rozé și corai creează o senzație de confort. Alama strălucitoare și mătasea lucioasă alternează cu catifeaua mată și covorul pufos cu fir lung. Tot ceea ce este aici vă invită să atingeți și să vă lăsați răsfățat.

Senzația de moliciune este creată de tonurile pudrate și de țesăturile moi. Conceptul armonios de culoare și material contribuie la relaxare și refacere. Locul perfect de retragere.

Take it easy este un stil de amenajare puternic, cu un potențial de relaxare accentuat. Perfect pentru cei care se simt confortabil într-un ambient generos.

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori (PDF, 503 KB) și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? În magazinele fizice HORNBACH, colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Take it Easy paleta de culori

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x