0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 0310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.01.2022 la ora 09:51. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Back to Nature

Timp de lectură 2 min.
Back to Nature

În deplină armonie cu sine și totodată cu lumea în care trăim: cei care locuiesc aici chiar simt conexiunea cu natura. Acest stil de amenajare este caracterizat de purism. El nu necesită culori intense, deoarece emană putere prin claritatea sa.

În cazul stilului de amenajare Back to Nature, utilitatea și rezistența se află în prim plan. Tonul este dat de materialele organice precum lemnul, piatra, lâna, răchita și blana. Ele transformă spațiul într-un loc delicat în care să vă simțiți bine.

Conceptul cromatic este mai degrabă unul conservator: delicat și clar. Gri, bej, maro – mai mult de atât nu este necesar. Aceste culori vă aduc în contact cu pământul și conferă spațiului dumneavoastră un aer confortabil, în stilul modern hygge. Aspectul încăperii este finalizat cu imagini care evocă natura: cu plante, animale etc.

Back to Nature este un stil de amenajare sustenabil și liniștitor. Perfect pentru toți cei care doresc să se simtă confortabil în căminul lor.

Back to Nature
Le puteți vedea aici
Iederă FloraSelf Hedera helix 'Hibernica' H 50-70 cm Co 2,3 L
Set mobilier gradină Alu 8 locuri 4 piese aluminiu, antracit
Draperie Gittytex bej 140x280 cm
Back to Nature
Le poți vedea aici
Bec vintage LED Flair E27 8W, glob G120, durată viață 15.000 h
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 10 l
Draperie Gittytex bej 140x280 cm
Covor blană oaie naturală taupe 90x60 cm
Covor blană oaie naturală gri închis 90x60 cm

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori (PDF, 644 KB) și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? În magazinele fizice HORNBACH, colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Back to Nature paleta de culori

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x
HORNBACH