0 Listă favorite 0 Coşul meu

Back to Nature

Back to Nature

În deplină armonie cu sine și totodată cu lumea în care trăim: cei care locuiesc aici chiar simt conexiunea cu natura. Acest stil de amenajare este caracterizat de purism. El nu necesită culori intense, deoarece emană putere prin claritatea sa.

Timp de lectură 1 min.

În cazul stilului de amenajare Back to Nature, utilitatea și rezistența se află în prim plan. Tonul este dat de materialele organice precum lemnul, piatra, lâna, răchita și blana. Ele transformă spațiul într-un loc delicat în care să vă simțiți bine.

Conceptul cromatic este mai degrabă unul conservator: delicat și clar. Gri, bej, maro – mai mult de atât nu este necesar. Aceste culori vă aduc în contact cu pământul și conferă spațiului dumneavoastră un aer confortabil, în stilul modern hygge. Aspectul încăperii este finalizat cu imagini care evocă natura: cu plante, animale etc.

Back to Nature este un stil de amenajare sustenabil și liniștitor. Perfect pentru toți cei care doresc să se simtă confortabil în căminul lor.

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori (PDF, 644 KB) și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? În magazinele fizice HORNBACH, colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Back to Nature paleta de culori

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x