În cazul stilului de amenajare Back to Nature, utilitatea și rezistența se află în prim plan. Tonul este dat de materialele organice precum lemnul, piatra, lâna, răchita și blana. Ele transformă spațiul într-un loc delicat în care să vă simțiți bine.

Conceptul cromatic este mai degrabă unul conservator: delicat și clar. Gri, bej, maro – mai mult de atât nu este necesar. Aceste culori vă aduc în contact cu pământul și conferă spațiului dumneavoastră un aer confortabil, în stilul modern hygge. Aspectul încăperii este finalizat cu imagini care evocă natura: cu plante, animale etc.

Back to Nature este un stil de amenajare sustenabil și liniștitor. Perfect pentru toți cei care doresc să se simtă confortabil în căminul lor.

Back to Nature
Le puteți vedea aici
Iederă FloraSelf Hedera helix 'Hibernica' H 50-70 cm Co 2,3 L
Set mobilier gradină Alu 8 locuri 4 piese aluminiu, antracit
Draperie Gittytex bej 140x280 cm
Aplică sus/jos cu LED integrat Argo 2x6W 1100 lumeni, pentru exterior IP54, antracit
Back to Nature
Le poți vedea aici
Bec vintage LED Flair E27 8W, glob G120, durată viață 15.000 h
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 10 l
Draperie Gittytex bej 140x280 cm
Perna Baboe maro camel 45x45 cm
Covor blană oaie naturală taupe 90x60 cm
Covor blană oaie naturală gri închis 90x60 cm

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori (PDF, 644 KB) și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? În magazinele fizice HORNBACH, colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Back to Nature paleta de culori

Teme care v-ar mai putea interesa