0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 07.12.2023 la ora 14:29. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Contul de client HORNBACH

Contul de client HORNBACH

Creați acum contul dumneavoastră de client și profitați de avantajele proiectelor cu HORNBACH! În cele ce urmează vă prezentăm avantajele și cele mai importante întrebări cu privire la contul de client.

Avantajele contului de client HORNBACH. Privire de ansamblu

Avantajele contului de client HORNBACH

Avantajele, în detaliu

Adrese alternative de livrare Contul de client HORNBACH

În secțiunea „Date personale” din Contul de client HORNBACH, aveți posibilitatea de a adăuga și salva multiple adrese alternative de livrare. Astfel, veți putea alege încă din momentul plasării comenzii unde vreți să fie livrate produsele.

E Bon Contul de client HORNBACH

Cont de client, în loc de bon imprimat pe hârtie. După cumpărături, folosiți (din aplicație) funcția de scanare a bonului pentru a-l salva cu ușurință în cont. Sau introduceți manual numărul și valoarea bonului, folosind, la alegere, aceeași funcție a aplicației ori din versiunea Desktop / Mobile a site-ului.

* Astfel, aveți adunate la un loc toate bonurile, fără grija versiunilor fizice. În baza lor puteți solicita, după caz, returnări, înlocuiri sau garanții.

Cumparaturi salvate in Contul de client HORNBACH

Cumpărăturile făcute la HORNBACH vă rămân în cont, dacă ați scanat / introdus manual bonul, ori dacă ați prezentat la casă codul QR aferent ID-ului din contul de client. Le puteți accesa de pe smartphone, din aplicația HORNBACH sau de pe PC-ul clientului din magazinele HORNBACH.

* Secțiunea „Cumpărăturile mele” este disponibilă oricând în Contul de client HORNBACH.

Asigurare de transport Contul de client HORNBACH

Dacă produsul pe care l-ați comandat ajunge deteriorat din cauza transportului, îl vom înlocui. Vă rugăm să verificaţi integritatea conţinutului împreună cu delegatul companiei prestatoare de servicii de curierat, urmând ca rezultatul să fie notat într-un proces verbal încheiat de către acesta.

Lista de produse favorite Contul de client HORNBACH

Salvați în lista de preferințe personală produse care vă interesează sau de care aveți nevoie mai des. Astfel, le aveți mereu la îndemână și nu mai este nevoie să le căutați în categorii, atunci când vreți să le comandați sau să le verificați specificațiile.

Returul produselor Contul de client HORNBACH

Aveți la dispoziție 30 de zile de la data cumpărării pentru a returna produsele (cu excepția plantelor și vietăților) nefolosite și nedeteriorate. Banii vor fi returnați utilizând aceleași mijloace de plată folosite la tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a convenit cu dumneavoastră altă modalitate.

* Este de preferat ca produsele să fie returnate în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte și cu toate documentele şi accesoriile cu care a fost livrat produsul.

Noul ID cont de client

Cumpărăturile domneavoastră sunt și mai ușor de văzut în contul dumneavoastră de client HORNBACH. Deschideți aplicația pe telefon, arătați la casă codul QR aferent ID-ului contului client, iar achiziția va fi înregistrată direct în contul dumneavoastră, fără să fie nevoie să mai scanați personal bonul.

Cel mai mare beneficiu: gata cu grijile în privința bonului imprimat pe hârtie.
Cui pentru constructii din otel

Așa arată contul de client HORNBACH

Cumparaturile mele Contul de client HORNBACH

Cumpărăturile mele

Indiferent dacă ați comandat online, ați făcut o rezervare online cu ridicare din magazin sau ați cumpărat direct din magazinul fizic, aveți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra achizițiilor dumneavoastră de la HORNBACH, care rămân salvate în Contul de client.

Date personale Contul de client HORNBACH

Date personale

Securitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi. Aveți garanția că vom asigura confidențialitatea și vom păstra în siguranță datele pe care ni le încredințați.

Aici intră datele de contact și de facturare, dar și adresele alternative de livrare.

Lista de favorite Contul de client HORNBACH

Lista de favorite

Salvați produsele care vă interesează sau de care aveți nevoie mai des. Astfel, în momentul în care navigați prin magazin, veți avea o scurtătură către ele.

Newsletter Contul de client HORNBACH

Newsletter

Abonați-vă la Newsletter-ul HORNBACH și rămâneți mereu la curent cu cele mai importante teme, produse și proiecte ale momentului. Înregistrați-vă adresa de e-mail, numele și magazinul HORNBACH preferat și primiți fără efort notificările din partea noastră.

Întrebări despre contul de client HORNBACH

Trebuie să mă înregistrez pentru a putea comanda?

La noi puteți comanda, desigur, și fără a vă înregistra. Crearea unui cont de client vă aduce, totuși, numeroase avantaje, printre care vizualizarea online a comenzilor și facturilor și posibilitatea de a salva adrese de livrare suplimentare.

Cum pot crea un cont de client în magazinul online?

Accesați link-ul de aici. Apoi introduceți datele, urmați pașii și puteți începe.

Am uitat parola. Ce pot face?

Nicio problemă. Solicitați pur și simplu o nouă parolă cu adresa dumneavoastră de e-mail – puteți face acest lucru direct pe pagina de înregistrare.

Adresa mea s-a schimbat. Unde îmi pot actualiza datele?

Înregistrați-vă cu contul dumneavoastră și acolo puteți actualiza ușor ceea ce doriți.
Dacă sunteți deja înregistrat, accesați secțiunea „Date personale”.

Când trebuie să arăt ID-ul contului de client?

ID-ul contului clientului trebuie scanat la casă. Nu contează dacă ID-ul contului de client este scanat înainte, în timpul sau la sfârșitul introducerii produselor. Este important doar să fi fost înregistrat codul QR ÎNAINTE de a selecta mijlocul de plată.

ID-ul contului de client funcționează la toate casele de marcat din magazin?

Da, ID-ul contului de client HORNBACH funcționează la toate casele de marcat din magazinele fizice.

Unde găsesc ID-ul contului de client?

Îl găsiți în aplicația HORNBACH. De îndată ce v-ați creat contul, ID-ul va fi afișat în acea secțiune.

Dacă aveți deja cont și încă nu ați folosit codul QR aferent ID-ului contului dumneavoastră de client, deschideți aplicația HORNBACH și accesați, în colțul din dreapta sus al ecranului inițial, pictograma pentru Contul de client. Conectați-vă și în listă veți descoperi secțiunea „ID cont de client”.

Când va apărea achiziția mea în contul de client?

Bonul dumneavoastră electronic va fi disponibil la scurt timp după ce a fost introdus în contul de client HORNBACH. În cazuri individuale, pot exista întârzieri.

Mai pot primi bon imprimat pe hârtie?

Da, în continuare va fi eliberat un bon imprimat pe hârtie.

Scanare bonuri functia E Bon

Aplicația HORNBACH și avantajele ei

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus