0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 04.07.2022 la ora 11:20. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Contul de client HORNBACH

Timp de lectură 4 min.
Contul de client HORNBACH

Creați acum contul dumneavoastră de client și profitați de avantajele proiectelor cu HORNBACH! În cele ce urmează vă prezentăm avantajele și cele mai importante întrebări cu privire la contul de client.

Noul ID cont de client

Cumpărăturile domneavoastră sunt și mai ușor de văzut în contul dumneavoastră de client HORNBACH. Arătați la casă codul QR aferent ID-ului contului client, iar achiziția va fi înregistrată direct în contul dumneavoastră, fără să fie nevoie să mai scanați personal bonul.

Cel mai mare beneficiu: gata cu grijile în privința bonului imprimat pe hârtie.
Cui pentru constructii din otel

Avantajele contului de client

Scanare bonuri functia E Bon

  • Beneficiați de un cont de client personal, în care vedeți online toate comenzile și bonurile dumneavoastră.
  • Salvați în lista de preferințe personală produse care vă interesează sau de care aveți nevoie mai des.
  • Înregistrați diferite adrese de livrare pentru a primi marfa dumneavoastră în mod avantajos, în cel mai scurt timp.
  • În contul dumneavoastră de client puteți vizualiza online informațiile cu privire la comenzile dumneavoastră din magazin, de exemplu să vedeți termenul de livrare sau să verificați statusul comenzii.
  • Deținătorii unui cont de client HORNBACH pot să comande în magazin fără a avea nevoie să achite un avans.
  • Beneficiați și de posibilitatea de a returna produsele timp de 30 de zile pentru produsele nefolosite (produse disponibile în magazin), pe care le-ați cumpărat în magazinul HORNBACH, fără să fie nevoie să păstrați bonul imprimat pe hârtie. Tot în baza bonurilor salvate în contul de client puteți solicita garanția sau înlocuiri. Plantele nu pot fi returnate sau înlocuite. Pentru a beneficia de acest serviciu, aduceți marfa de stoc nefolosită, în ambalajul original, împreună cu bonul fiscal la casa principală, respectiv casa pentru retur.
  • Beneficiați de o asigurare de transport și implicit vi se înlocuiește marfa gratuit, dacă produsele cumpărate din magazinul HORNBACH au fost deteriorate la încărcare/descărcare sau în timpul transportului spre casă. Aduceţi marfa deteriorată sau dovada faptului că marfa este deteriorată, împreună cu bonul fiscal (în format fizic sau salvat în aplicație) la casa principală, respectiv casa pentru retur.

Poza Hornbach
Cui pentru constructii din otel

Întrebări despre contul de client HORNBACH

La noi puteți comanda desigur și fără a vă înregistra. Înregistrarea vă aduce totuși numeroase avantaje: Astfel puteți, de exemplu vizualiza online comenzile și facturile și puteți stabili o adresă de livrare suplimentară.

Accesați link-ul de aici. Apoi introduceți datele și puteți începe.

Nicio problemă. Solicitați pur și simplu o nouă parolă cu adresa dumneavoastră de e-mail – puteți face aceasta direct pe pagina de înregistrare.

Înregistrați-vă cu contul dumneavoastră și acolo puteți actualiza ușor ceea ce doriți.
Dacă sunteți deja înregistrat, accesați secțiunea „Datele mele”.

ID-ul contului clientului trebuie scanat la casă. Nu contează dacă ID-ul contului de client este scanat înainte, în timpul sau la sfârșitul introducerii produselor. Este important doar ca codul QR să fi fost înregistrat ÎNAINTE de a selecta mijlocul de plată.

Da, ID-ul contului de client HORNBACH funcționează la toate casele de marcat din magazin.

Îl găsiți în aplicația HORNBACH. De îndată ce v-ați creat contul, ID-ul va fi afișat în aplicație.

Bonul dumneavoastră electronic va fi disponibil la scurt timp după ce a fost introdus în contul de client HORNBACH. În cazuri individuale, pot exista întârzieri.

Da, în continuare va fi eliberat un bon imprimat pe hârtie.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus
HORNBACH