0 Listă favorite 0 Coşul meu
Sfaturi

Contul de client HORNBACH

Timp de lectură 3 min.
HB Kundenkonto

Creați acum contul dumneavoastră de client și profitați de avantajele proiectelor cu HORNBACH! În cele ce urmează vă prezentăm avantajele și cele mai importante întrebări cu privire la contul de client.

Informați-vă despre avantajele contului de client

  • Beneficiați de un cont de client personal, în care vedeți online toate comenzile și facturile dumneavoastră.
  • Salvați în lista de preferințe personală produse care vă interesează sau de care aveți nevoie mai des.


  • Înregistrați diferite adrese de livrare pentru a primi marfa dumneavoastră în mod avantajos, în cel mai scurt timp.
  • În contul dumneavoastră de client puteți vizualiza online informațiile cu privire la comenzile dumneavoastră din magazin, de ex. să vedeți termenul de livrare sau să verificați statusul comenzii.
  • Beneficiați și de posibilitatea de a returna produsele timp de 30 de zile pentru produsele de stoc nefolosite (produse disponibile în magazin), pe care le-ați cumpărat în magazinul HORNBACH. Plantele nu pot fi returnate. Pentru a beneficia de acest serviciu, aduceți marfa de stoc nefolosită, în ambalajul original, împreună cu bonul fiscal la casa principală, resp. casa pentru retur.
  • Beneficiați de o asigurare de transport și implicit vi se înlocuiește marfa gratuit, dacă produsele cumpărate din magazinul HORNBACH au fost deteriorate la încărcare/descărcare sau în timpul transportului spre casă. Aduceţi marfa deteriorată sau dovada faptului că marfa este deteriorată, împreună cu bonul fiscal la casa principală, respectiv casa pentru retur.

Poza Hornbach
Către contul de client Mergeți către contul de client

Întrebări despre contul de client HORNBACH

La noi puteți comanda desigur și fără a vă înregistra. Înregistrarea vă aduce totuși numeroase avantaje: Astfel puteți, de exemplu vizualiza online comenzile și facturile și puteți stabili o adresă de livrare suplimentară.

Faceți clic aici. Apoi introduceți datele și puteți începe.

Nicio problemă. Solicitați pur și simplu o nouă parolă cu adresa dumneavoastră de e-mail – puteți face aceasta direct pe pagina de înregistrare.

Înregistrați-vă cu contul dumneavoastră și acolo puteți actualiza ușor ceea ce doriți.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x