0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 27.09.2023 la ora 02:22. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Informații referitoare la dreptul de retur

Informații referitoare la dreptul de retur

Aici găsiți toate informațiile de care aveți nevoie referitoare la dreptul de retur.

Dreptul de retragere / retur

Termenul stabilit de legislația română în vigoare pentru dreptul de retragere dintr-un contract la distanță este de 14 zile calendaristice.
Cu toate acestea, Hornbach vă dă dreptul de a vă retrage din prezentul contract în decurs de 30 de zile calendaristice, fără a preciza motivele.

Termenul de retragere este de 30 de zile începând cu ziua în care dumneavoastră sau un terț desemnat de dumneavoastră, care nu este transportatorul, ați/a intrat în posesia mărfii.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere/ retur trebuie să ne informați despre decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, trimițând o declarație neechivocă (de ex. o scrisoare transmisă prin poștă, fax sau e-mail) la sediul nostru (Hornbach Centrala SRL Strada Hornbach 17 - 21, comuna Domnești, județul Ilfov, cod poștal 077090).

Domnești, Jud. Ilfov, cod poștal 077090; Telefon: 0371/555.999; e-mail: onlineshop@hornbach.ro. Puteți folosi în acest sens formularul de retragere/ retur, pe care îl puteți descărca cu clic pe butonul de mai jos.

Pentru respectarea termenului de retragere/ retur este suficient să ne transmiteți notificarea privind exercitarea dreptului de retragere/ retur înainte de scurgerea termenului prevăzut mai sus.

Consecințele retragerii / returului

Dacă vă retrageți din prezentul contract, suntem obligați să vă returnăm în termen de cel mult 14 zile calendaristice din ziua în care am primit de la dumneavoastră comunicarea privind retragerea din prezentul contract, toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că ați ales o altă modalitate de livrare față de livrarea standard propusă de noi). Pentru returnarea acestor sume vom utiliza aceleași mijloace de plată folosite de dumneavoastră la tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a convenit cu dumneavoastră altă modalitate. Putem refuza returnarea plății până când primim înapoi marfa sau până când ne transmiteți dovada că ați trimis marfa înapoi, în funcție de care termen este mai scurt.

Vă revine obligația de a expedia marfa înapoi sau a o preda către noi imediat sau cel târziu în decurs de paisprezece zile din ziua în care ne-ați informat cu privire la retragerea din prezentul contract. Termenul se consideră respectat dacă expediați marfa înainte de scurgerea celor 14 zile.

Ne ocupăm noi de costurile aferente returnării produselor. De asemenea, vă restituim costurile de transport plătite pentru comanda dumneavoastră, în cazul în care returnaţi toate produsele comandate. În cazul în care returnaţi o parte din produse, restituirea costurilor de transport iniţiale este exclusă.

Trebuie să suportați o eventuală reducere a valorii mărfii, dacă aceasta se datorează unei manipulări a produsului care nu a fost necesară în vederea determinării naturii, caracteristicilor și funcționării acestuia.

Când nu se aplică dreptul de retragere / retur

Dreptul de retragere nu se aplică în cazul următoarelor tipuri de contracte:

  • furnizare de produse care nu sunt pre-confecționate și pentru a căror realizare este obligatorie o selecție sau o specificație din partea consumatorului sau care au fost personalizate după nevoile individuale ale consumatorului;
  • furnizare de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • furnizare de produse sigilate care, din motive de protecția sănătății sau de igienă, nu pot fi returnate dacă au fost desigilate de client.

Formular de retur

În sus