Servicii

Modalități de consiliere disponibile la HORNBACH

Timp de lectură 2 min.
Modalități de consiliere disponibile la HORNBACH

Un proiect stă în picioare sau se prăbușește, în funcție de sfaturile potrivite. În mod ideal, avansează și devine un succes. Folosește-te de posibilitățile de consiliere de la HORNBACH, pentru a face pașii corecți în desfășurarea proiectului tău. Noi îți dăm o mână de ajutor!

Proiectul tău este șantierul nostru.

Consiliere online

Îți planifici proiectul, dar nu găsești timpul necesar pentru a ajunge într-un magazin fizic HORNBACH, pentru a pune întrebările care îți apar pe parcurs? În astfel de cazuri, găsești un sprijin în secțiunea de Proiecte de pe site-ul nostru. Aici găsești sfaturi, ghiduri pas cu pas și inspirații pentru multe teme de proiecte.

În plus, cu Planificatorul nostru de spațiu interior și Planificatorul exterior poți face simulări cu produsele dorite și să vizualizezi un rezultat virtual, în principiu. Astfel, poți lua o decizie după ce îți faci o idee despre cum va arăta în final proiectul tău.

Răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări găsești în pagina noastră de Ajutor & contact. De asemenea, informații despre cumpărăturile efectuate poți găsi aici, în secțiunea dedicată din Contul de client HORNBACH.

Pentru alte nelămuriri legate de comenzile online poți apela cu încredere la Formularul de contact sau ai posibilitatea de a scrie un e-mail la adresa onlineshop@hornbach.ro.

Consiliere în magazinele fizice HORNBACH

Unele semn de întrebare se lămuresc mai ușor față în față. Dacă dorești o discuție cu unul dintre angajații HORNBACH, vă puteți deplasa la cel mai apropiat dintre cele 9 magazine fizice (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Constanța). Personalul nostru de specialitate te va sfătui cu plăcere.