0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.06.2022 la ora 01:01. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Livrare pe palet

Timp de lectură 7 min.
livrare pe palet

Aveți un proiect mai mare și o nevoie mare de materiale? Nicio problemă. HORNBACH vă pune la dispoziție pentru comenzile mari și grele de produse din sortiment transportul practic pe paleți.
În funcție de tipul de utilizare, există paleți refolosibili și de unică folosință .

Important!

Paleții concepuți pentru folosiri repetate sunt mai stabili decât cei de unică folosință și sunt fabricați după o normă definită strict. Una dintre formele cele mai cunoscute de paleți refolosibili normați sunt așa-numiții europaleți.

Din păcate, momentan nu oferim spre vânzare europaleți sau paleți de unică folosință.

Pentru comenzile în cadrul magazinului nostru online, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de comandă:
Transport la „Comandă online și livrare acasă”

Comenzile mai mari făcute în magazinul online, pe care le doriți livrate acasă, vi le livrăm pe palet de unică folosință sau pe paleți refolosibili (europaleți) (serviciu gratuit) . Nu există însă obligația transportatorului de a lua înapoi ambalajele de transport și de vânzare.

Atenție!

HORNBACH nu livrează în afara teritoriului României.

Întrebări frecvente

Produsele achiziţionate de la HORNBACH se livrează pe întreg teritoriul României. Informaţii referitoare la costul de livrare regăsiţi atât în procesul de lansare a comenzii, sub fiecare produs în parte, cât şi în Coşul meu, în momentul finalizării comenzii. Acesta este determinat de greutatea şi volumul fiecărui produs în parte, precum şi de greutatea totală a produselor din Coşul meu. La o comandă cu mai multe poziții va exista un singur cost de livrare aferent greutății și dimensiunii totale a produselor comandate.
În cazul livrării anumitor produse voluminoase sau servicii suplimentare (de ex. livrare cu macara sau personal auxiliar pentru manipulare) pot exista costuri de livrare suplimentare.

Coletele cu o greutate de până la cel mult 31,5 kg şi o lungime de max. 2 m sunt livrate până în faţa uşii printr-o companie prestatoare de servicii de curierat. Produsele vor fi livrate la adresa menţionată de dumneavoastră şi costul de livrare este cel menţionat înainte de finalizarea comenzii. În cazul deteriorării vizibile a coletului sau a ambalajului, vă rugăm să verificaţi integritatea conţinutului împreună cu delegatul companiei prestatoare de servicii de curierat, urmând ca rezultatul să fie notat într-un proces verbal încheiat de către acesta.

Sunt excluse din această categorie produsele care necesită paletizare (de ex. produse care prezintă pericol de spargere, produse atipice, produse periculoase în cantitate limitată - Limited Quantity). Acestea vor fi descărcate de către transportator şi plasate la marginea trotuarului.

În cazul coletelor cu o greutate mai mare de 31,5 kg, coletelor voluminoase şi a produselor livrate pe palet, transportul va fi asigurat pe străzi pe care este posibil accesul şi întoarcerea autocamioanelor şi acolo unde acestea pot parca în condiţii de siguranţă, fără a bloca sau a îngreuna traficul. Transportul nu este asigurat în zone în care accesul este restricţionat sau în zone în care există taxe de acces. Produsele vor fi descărcate de către transportator şi plasate la marginea trotuarului. Pentru manipularea acestora vă recomandăm să aveţi personal care să vă ajute la transportul produselor la locul montajului/depozitării.

În funcție de particularitățile produsului (de ex. pericol de spargere, produse atipice), se poate întâmpla ca și produsele cu volum/greutate mai mici să fie expediate prin intermediul unei case de expediţie. În astfel de situaţii produsele vor fi descărcate şi plasate la marginea trotuarului.

Alternativ, puteți solicita ca produsele comandate online să vă fie livrate într-un magazin HORNBACH la alegerea dumneavoastră. Puteţi opta pentru această modalitate de livrare în cadrul procesului de lansare comandă, selectând ca şi adresă de livrare unul din magazinele HORNBACH. În cazul acesta, livrarea produselor cu o greutate de cel mult 31,5 kg şi o lungime de max. 2 m este gratuită (inclusiv ambalaj). Sunt excluse din această categorie produsele care necesită paletizare (de ex. produse care prezintă pericol de spargere, produse atipice, produse periculoase în cantitate limitată - Limited Quantity).

Pentru moment, nu vă putem oferi posibilitatea de stabilire a unui termen de livrare preferat.

Nicio problemă. Dacă știți încă din momentul comandării că nu veți fi acasă, puteți solicita livrarea pachetului și la o altă adresă. În cazul livrării la un automat de colete, pachetul nu are voie să depășească greutatea de 31,5 kg și dimensiunile 60x35x35 cm.
Alternativ, puteți solicita ca articolele comandate online să vă fie livrate comod într-un magazin HORNBACH la alegerea dumneavoastră.

Ne ocupăm noi de costurile de livrare pentru returnarea produselor
Costul de livrare achitat pentru comanda dumneavoastră vă va fi restituit în cazul în care returnaţi integral toate produsele comandate. Restituirea costului de livrare este exclusă în cazul unei returnări parţiale a comenzii.

Timpul de livrare este individual și se poate găsi direct lângă fiecare produs.
Alte indicații importante legate de livrare:

  • în cazul plății online cu cardul, livrarea începe imediat după procesarea plăţii;
  • în cazul plății prin ordin de plată / transfer bancar, livrarea începe în următoarea zi lucrătoare după încasarea plăţii de către HORNBACH. Plata este procesată cel mai devreme începând cu a doua zi lucrătoare de la efectuarea transferului. Termenul prevăzut de livrare decurge din momentul procesării plăţii.
Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, cu excepția sărbătorilor legale.

Nu există o obligativitate de preluare a ambalajelor de expediere și de comercializare față de consumatorii finali persoane fizice, care comandă din magazinul online HORNBACH.
Toate materialele de ambalare utilizate de HORNBACH în scopul expedierii produselor comandate online la consumatorii finali persoane fizice reprezintă ambalaj necesar pentru marfă. Trebuie să se ocupe personal de eliminarea ambalajelor, prin predarea la cel mai apropiat centru de colectare (sac galben, tomberon pentru hârtie etc.).
În cazul în care comanda s-a livrat pe palet, acesta este unică folosință. De aceea, nu preluăm paleții de la dumneavoastră. Dacă doriți să eliminați la deșeuri acești paleți, apelați la cea mai apropiată unitate de colectare deșeuri și materii prime revalorificabile.

Transport la „Rezervare și ridicare din magazin”

  • Prin magazinul nostru online, puteți să rezervați articolele online și să le ridicați ulterior din magazin.
  • Acest serviciu este complet gratuit pentru dumneavoastră.
  • În cazul în care marfa este pusă la dispoziție pe un palet refolosibil (europalet), se aplică o taxă cu titlu de garanție.
  • Taxa este plătită la casele din magazin.
  • Restituirea garanției are loc la casa de retururi, în momentul în care se returnează paleții, pe baza bonului de casă.

lieferung auf palette
În sus
HORNBACH