0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 10.12.2023 la ora 16:50. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Livrare pe palet

Livrare pe palet

Aveți un proiect mai mare și o nevoie mare de materiale? Nicio problemă. HORNBACH vă pune la dispoziție pentru comenzile mari și grele de produse din sortiment transportul practic pe paleți.
În funcție de tipul de utilizare, există paleți refolosibili și de unică folosință .

Important!

Paleții concepuți pentru folosiri repetate sunt mai stabili decât cei de unică folosință și sunt fabricați după o normă definită strict. Una dintre formele cele mai cunoscute de paleți refolosibili normați sunt așa-numiții europaleți.

Din păcate, momentan nu oferim spre vânzare europaleți sau paleți de unică folosință.

Pentru comenzile în cadrul magazinului nostru online, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de comandă:
Transport la „Comandă online și livrare acasă”

Comenzile cu o greutate mai mare de 31,5 kg și/sau o lungime mai mare de 2 m, pe care le doriți livrate acasă, vi le livrăm pe palet de unică folosință sau pe paleți refolosibili / europaleți (serviciu gratuit). Nu există o obligativitate de preluare a ambalajelor de expediere și de comercializare (inclusiv paleți) față de consumatorii finali persoane fizice, care comandă din magazinul online HORNBACH.

Atenție!

HORNBACH nu livrează în afara teritoriului României.

Întrebări frecvente

Cât mă costă expedierea?

Informații referitoare la costul de livrare regăsiți atât în procesul de lansare a comenzii, sub fiecare produs în parte, cât și în Coșul meu, în momentul finalizării comenzii. Acesta este determinat de greutatea și volumul fiecărui produs în parte, precum și de greutatea totală a produselor din Coșul meu. La o comandă cu mai multe poziții va exista un singur cost de livrare aferent greutății și dimensiunii totale a produselor comandate.

În cazul livrării anumitor produse voluminoase sau servicii suplimentare (de ex. livrare cu macara sau personal auxiliar pentru manipulare) pot exista costuri de livrare suplimentare.

Unde mi se livrează comanda?

Livrarea se efectuează printr-un serviciu de curierat sau printr-o companie de transport/ casă de expediție. Livrarea are loc la o adresă de livrare introdusă de Client în momentul plasării comenzii, exclusiv pe teritoriul României.

Coletele cu o greutate de până la cel mult 31,5 kg și o lungime de max. 2 m sunt livrate până în fața ușii printr-o companie prestatoare de servicii de curierat. Produsele vor fi livrate la adresa menționată de dumneavoastră și costul de livrare este cel menționat înainte de finalizarea comenzii. În cazul în care, la livrare, constatați vicii evidente la ambalaj sau la marfă, va trebui să menționați acest lucru pe avizul de livrare și să comunicați acest lucru în formă scrisă către HORNBACH, la scurt timp după primirea mărfii.

Sunt excluse din această categorie produsele care necesită paletizare (de exemplu, produse care prezintă pericol de spargere, produse atipice, produse periculoase în cantitate limitată - Limited Quantity), chiar dacă acestea au o greutate de până la cel mult 31,5 kg și o lungime de max. 2 m. Acestea vor fi descărcate de către transportator și plasate la marginea trotuarului.

În cazul coletelor cu o greutate mai mare de 31,5 kg și/sau o lungime mai mare de 2 m, a coletelor voluminoase și a produselor livrate pe palet, transportul va fi efectuat de o companie de transport/ casă de expediție. În aceste condiții, transportul va fi asigurat doar pe străzi pe care este posibil accesul și întoarcerea autocamioanelor, cât și acolo unde acestea pot parca și utiliza mijloacele de descărcare din dotare (lift, liză) în condiții de siguranță, fără a bloca sau a îngreuna traficul. Transportul nu este asigurat în zone în care drumurile sunt neasfaltate ori greu accesibile (din pământ, piatră), acolo unde accesul camioanelor este restricționat sau pe drumuri care pot pune în pericol integritatea fizică a șoferului ori care pot cauza defecțiuni de orice natură mașinilor de transport. În situația în care adresa de livrare se află pe raza unei zone în care accesul camioanelor este condiționat de plata unei taxe de acces, Clientul va plăti contravaloarea acestei taxe.

Produsele vor fi descărcate de către transportator și plasate la marginea trotuarului, cu excepția situațiilor în care acestea nu pot fi descărcate/manipulate cu mijloacele din dotare ale autocamionului, spre exemplu:

– dacă produsele sunt agabaritice sau voluminoase/supradimensionale (produse cu lungimi mari, care depășesc dimensiunea unui palet standard; produse transportate vrac: polistiren, vată bazaltică etc.)

– dacă volumul sau greutatea comenzii este mare și necesită transport cu autocamion de tonaj greu, ce nu este dotat cu mijloace de descărcare proprii (macara, lift, liză).

În situațiile menționate anterior, Clientul este responsabil de a asigura personalul și/sau echipamentul tehnic necesar în vederea descărcării și manipulării mărfurilor din autocamion.

Pentru transportul mărfurilor de la punctul descărcării (marginea trotuarului) până la locul montajului / depozitării, vă recomandăm să aveți personal care să vă ajute la manipularea acestora.

HORNBACH își rezervă dreptul de a restricționa livrarea unor categorii de produse apreciate ca voluminoase în anumite regiuni din România. În cazul în care adresa de livrare indicată în procesul de comandă se află în afara ariei de livrare, Clientul va fi notificat automat în procesul de comandă asupra acestui fapt. Procesul de comandă poate continua după eliminarea din coș a respectivului produs.

Pot stabili un termen de livrare preferat?

Pentru moment, nu vă putem oferi posibilitatea de stabilire a unui termen de livrare preferat. Livrarea coletelor prin serviciu de curierat și/sau casa de expediție se face în zilele lucrătoare, de luni până vineri, de regulă în intervalul orar 09:00 – 17:00, cu excepția sărbătorilor legale.

Ce se întâmplă dacă nu sunt acasă în momentul livrării?

Nicio problemă. Dacă știți încă din momentul comandării că nu veți fi acasă, puteți solicita livrarea pachetului și la o altă adresă.

Alternativ, puteți solicita ca produsele comandate online să vă fie livrate comod într-un magazin HORNBACH la alegerea dumneavoastră.

Trebuie să suport cheltuieli poștale dacă returnez produse?

Ne ocupăm noi de costurile de livrare pentru returnarea produselor
Costul de livrare achitat pentru comanda dumneavoastră vă va fi restituit în cazul în care returnaţi integral toate produsele comandate. Restituirea costului de livrare este exclusă în cazul unei returnări parţiale a comenzii.

Care este termenul de livrare?

Termenul de livrare estimat depinde de Produsul comandat/Produsele comandate și este indicat de HORNBACH în momentul plasării comenzii. La comenzile ce conțin produse cu termene de livrare diferite se va lua în calcul termenul de livrare cel mai îndepărtat, ca termen de livrare general pentru întreaga comandă.

Termenul de livrare estimat începe:

  • în cazul plății în avans în magazinul fizic HORNBACH sau prin ordin de plată/transfer bancar, în următoarea zi lucrătoare după încasarea integrală a contravalorii mărfii de către HORNBACH;
  • în cazul plății online cu cardul de credit sau debit, în următoarea zi lucrătoare după primirea de către HORNBACH a deciziei afirmative din partea băncii respective.

În cazul restricțiilor de circulație impuse de condiții meteo nefavorabile (canicule, inundații, căi de acces înzăpezite sau impracticabile etc.) există posibilitatea ca termenul de livrare estimat să se prelungească.

Trebuie să mă ocup personal de eliminarea ambalajelor și a paleților?

Nu există o obligativitate de preluare a ambalajelor de expediere și de comercializare față de consumatorii finali persoane fizice, care comandă din magazinul online HORNBACH.

Toate materialele de ambalare utilizate de HORNBACH în scopul expedierii produselor comandate online la consumatorii finali persoane fizice reprezintă ambalaj necesar pentru marfă. Respectivul consumator final persoană fizică trebuie să se ocupe personal de eliminarea deșeurilor de tip ambalaj, prin predarea la cel mai apropiat centru de colectare (sac galben, tomberon pentru hârtie etc.). În cazul în care comanda s-a livrat pe palet, acesta este de unică folosință. De aceea, nu preluăm paleții de la dumneavoastră. Dacă doriți să eliminați la deșeuri acești paleți, apelați la cea mai apropiată unitate de colectare deșeuri și materii prime revalorificabile.

Transport la „Rezervare și ridicare din magazin”

  • Prin magazinul nostru online, puteți să rezervați articolele online și să le ridicați ulterior din magazin.
  • Acest serviciu este complet gratuit pentru dumneavoastră.
  • În cazul în care marfa este pusă la dispoziție pe un palet refolosibil (europalet), se aplică o taxă cu titlu de garanție.
  • Taxa este plătită la casele din magazin.
  • Restituirea garanției are loc la casa de retururi, în momentul în care se returnează paleții, pe baza bonului de casă.

lieferung auf palette
În sus