0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.03.2024 la ora 08:38. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Căzi ovale


4 Rezultate
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Cada ovală - oaza de liniște într-o încăpere luxoasă

Cazi de baie ovale

Cada de baie ovală este obiectul sanitar central care are ca prim avantaj confortul sporit într-o încăpere elegantă, modernă, chic, de dimensiuni mari, având un puternic impact vizual pentru cei care îi trec pragul. Hornbach vă oferă modele deosebite, destinate unor băi concepute ca spații de relaxare.

Cada de baie ovală de la Hornbach - forma specială pentru amenajări senzaționale

Mulți proprietari doresc să creeze în baie un mic paradis confortabil, iar alegerea lor pentru a pune în practică propria viziune este cada de baie ovală. Pe site-ul Hornbach puteți descoperi vane ovale, dar și rotunde, fabricate din materiale rezistente (acrilul sanitar), de dimensiuni diferite, potrivite unor băi spațioase. Modelele sunt ușor de instalat în orice tip de încăpere, dar pot fi folosite și pentru realizarea unui adevărat spa în intimitatea locuinței dumneavoastră. De asemenea, pot fi utilizate fără probleme de toți membrii familiei, chiar și de către seniori, iar unele modele pot fi ajustate și pentru persoanele cu dizabilități.

Vana ovală - prețuri accesibile la Hornbach

Raportul calitate-preț este unul foarte bun la Hornbach, ceea ce transformă căzile ovale într-un produs potrivit pentru amenajarea unei băi moderne, elegante, deosebite. Alegeți în cunoștință de cauză pe cea care se potrivește stilului de viață personal, verificând toate detaliile.

În sus