0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 05:37. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Paneluri duș & Coloane duș


106 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 72 din 106 rezultate
Pagina 1 din 2
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Paneluri duș & Coloane duș

Filtre populare în categoria Paneluri duș & Coloane duș

Paneluri de duș și coloane de duș

Paneluri de dus si coloane de dus

Vă aflați în căutarea unor soluții perfecte pentru baia dumneavoastră, însă aveți caracteristici precise pe care vi le doriti la duș? Hornbach a ales special pentru clienții exigenți și pentru cunoscători, dar și pentru cei aflați la prima experiență de acest tip, cele mai bune soluții de amenajare a băii. Întrucât știm cât de important este să vă bucurați de o baie dotată cu cele mai bune sisteme și obiecte, pe site și în magazine găsiti produse de calitate, rezistente și cu un design atrăgător. În situația în care vă renovați baia ori sunteți în plină construcție sau amenajare a locuinței dumneavoastră ideale, vă punem la dispoziție panelurile și coloanele de duș perfecte pentru un răsfăț deplin. Noua dumneavoastră baie va arăta impecabil și vă va oferi beneficii nenumărate dacă alegeți un panel de duș pentru cabină de la cele mai bune companii cu tradiție în acest domeniu.

Sfaturi pentru alegerea panelurilor de duș:

Care sunt funcțiile pe care baia dumneavoastră trebuie să le îndeplinească? De ce aveți nevoie pentru a vă bucura cu adevărat de momentele petrecute acasă? Vă doriți, cu siguranță, relaxare absolută după o zi lungă la birou și tocmai de aceea soluția se poate găsi chiar la doar câțiva pași departare – în baie. Prima opțiune trebuie să fie panelul de dus cu hidromasaj. Special creat cu gândul la utilizatorii ce își doresc eficiență și calitate, acest panou de duș oferă zi de zi beneficiile unui pachet întreg la cel mai luxos spa din oraș, însă chiar la dumneavoastră acasă. La Hornbach găsiți modele de sisteme performante cu pere fixe sau mobile, panouri de duș la prețuri mici pentru avantajele pe care le aduc. Alegeți panelul cu hidromasaj care vă satisface cel mai mult, dacă visați la dușul perfect în fiecare zi. Cele mai multe dintre modelele de pe site-ul nostru au termostat, ce vă va ajuta să reglați temperatura ideală de fiecare dată și să obțineți rezultatul așteptat.

Care sunt cele mai bune panouri de dus?

Aceasta este una dintre primele întrebări pe care angajații noștri le primesc, însă răspunsul diferă de la client la client, în funcție de funcțiile pe care le caută. Recomandarea specialiștilor are în vedere, în mod precis, dimensiunea camerei de baie, care trebuie eficientizată la potențialul maxim. În funcție de acest detaliu, puteți alege panoul de dus potrivit. Aveți mai multe opțiuni, dintre care un panel de duș simplu, unul cu hidromasaj sau panouri de sticlă pentru cabina de duș. Orice ați alege, însă, aveți siguranța calității și a unei durate de viață de care să profitați împreună cu întreaga familie. Hornbach se gândește întotdeauna la nevoile clienților săi și reușește să anticipeze dorințele acestora de cele mai multe ori. Drept urmare, așteptările dumneavoastră cu privire la baia ideală sunt aproape de a fi îndeplinite. Tot ce trebuie să faceți este să comandați chiar acum de pe site sau să vizitati unul dintre magazinele noastre fizice, pentru a vă achiziționa cele mai bune instalații pentru un cămin special și primitor. Acordați atenția cuvenită băii, poate cea mai importantă încăpere din casă și bucurați-vă zilnic de o ambianță plăcută, dar și de investițiile pe termen lung pe care le puteți face doar cu ajutorul Hornbach și a panelurilor de duș aflate la dispoziția dumneavoastră.

În sus