0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 30.03.2023 la ora 14:42. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Jaluzele fereastră mansardă


4 Rezultate(26 variante)
Comandă onlineNu poate fi rezervat
Roletă exterioară FAKRO ARZ Solar 55x78 cm
12 variante
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Roletă exterioară FAKRO ARZ-Z-Wave 55x78 cm
12 variante
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Jaluzele fereastră mansardă

Filtre populare în categoria Jaluzele fereastră mansardă

Rolete de geam de la HORNBACH, potrivite pentru toate gusturile!

Ferestre de mansarda cu deschidere si fara deschidere

Folosite pe întreaga perioadă a anului, roletele pentru geam de la HORNBACH vă protejează încăperea de la mansardă de lumina puternică care poate intra prin fereastră sau chiar de căldură. Roletele pentru geam sunt realizate din materiale de calitate cum ar fi aluminiul și sunt folosite pentru a umbri diverse încăperi de la mansardă, cum ar fi birourile, dormitoarele, dressing-urile etc. Magazinul online hornbach.ro vă pune la dispoziție mai multe modele de rolete pentru geam din care puteți alege produsul potrivit pentru amenajarea dumneavoastră.

Rolete geam pentru camerele de la mansarda locuinței dumneavoastră

Indiferent de destinația camerei care se află la mansardă, este important să țineți cont de câteva detalii esențiale care vă pot influența alegerea cum ar fi materialul din care sunt confecționate, culoarea și dimensiunea. În magazinul nostru găsiți rolete pentru geam de 55 x 58 cm și de 114 x 118 cm, confecționate din aluminiu rezistent și produse de către brand-rui renumite precum Velux și Fakro. Tot în magazinul nostru găsiți și tije telescopice care vă pot ajuta pentru ridicarea rapidă a ferestrelor. Indiferent de tipul de roletă pentru geam pe care vreți să îl alegeți, în magazinul nostru online găsiți.

Alegeți rolete pentru geam de la HORNBACH!

În gama noastră găsiți nenumărate modele de rolete pentru geamuri la prețuri mereu mici. Descoperiți articolele și accesoriile existente și optați pentru modelul care vi se potrivește cel mai bine, fără să vă faceți griji cu privire la bugetul pe care îl aveți – cu siguranță veți găsi produsele potrivite pentru dumneavoastră.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus