0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 27.09.2023 la ora 10:55. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Uși PVC cu geam termopan


4 Rezultate(16 variante)
Produs de top
Ușă termopan interior plină 4K 66x204 cm albă stânga
6 variante
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ghid de cumpărături
Modele de uși termopan pentru exterior - Schimbarea aspectului casei și securitate sporită

Modele de uși termopan pentru exterior - Schimbarea aspectului casei și securitate sporită

Ușile de exterior au o importanță enormă pentru orice clădire (locuință, clădire comercială, instituții private și publice etc.). Evident, nu este vorba doar despre ușa de la intrare, așa cum ar crede multă lume, ci și d ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Uși PVC cu geam termopan

Ușă PVC cu geam termopan – descoperiți oferta HORNBACH

Ușile de termopan aduc nenumărate beneficii locuințelor în care sunt montate deoarece sunt durabile în timp, asigură întreținere ușoară și bună izolare termică și fonică. Fie că aveți nevoie de o ușă de termopan cu geam cu deschidere către dreapta sau către stânga, la HORNBACH găsiți produsele de care aveți nevoie.

De ce să cumpărați ușă termopan de la HORNBACH?

În magazinul găsiți modele de uși termopan de interior în diferite nuanțe și cu geam sau fără. Recomandarea este să alegeți ușa PVC în funcție de dimensiunile peretelui unde vreți să o montați. HORNBACH vă pune la dispoziție ușă PVC cu geam termopan de 86x204 cm, 76x204 cm sau 66x204 cm. Tot aici găsiți uși de termopan în nuanțe diferite, de stejar auriu sau alb. Fie că sunteți într-un proces de renovare a locuinței sau construiți una nouă, ușa PVC cu geam termopan este una dintre cele mai bune soluții pentru orice tip de locuință. Dacă sunteți în căutare și de tipuri de uși pentru locuință, puteți vedea și gama de uși de interior, glisante sau de sticlă.

Cum comandați o ușă PVC cu geam termopan de la HORNBACH?

Dacă v-ați decis cu privire la tipul de ușă de termopan pe care vreți să o achiziționați, atunci puteți comanda în cel mai scurt timp produsul necesar casei dumneavoastră. Puteți comanda online, iar curierul va livra produsul direct la ușa dumneavoastră, sau puteți să apelați la serviciul „Rezervare și Ridicare” și să preluați produsul din cel mai apropiat magazin HORNBACH de dumneavoastră.

Finalizați-vă proiectul de amenajare cu ușile PVC cu geam termopan de la HORNBACH!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus