0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.02.2024 la ora 21:32. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Table magnetice & panouri plută


 
 
4 Rezultate
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Tablă magnetică pentru organizare și eficiență școlară de la HORNBACH!

Viața de școlar înseamnă o mulțime de teme și proiecte pe care copilul trebuie să le realizeze cu succes acasă. Părinții pot ajuta copiii instalându-le o tablă de scris cu marker în imediata apropiere a biroului, ideală pentru a rezolva problemele la matematică, pentru a face desene interesante sau pentru distracția alături de prietenii sosiți în vizită. Copilul, obișnuit de acasă cu prezența acestui obiect, nu se va simți deloc stresat la școală atunci când va fi scos la tablă de invățător sau profesor. HORNBACH vine în sprijinul părinților cu produse de calitate superioară, la prețuri mereu mici. Tablele magnetice din magazinul nostru sunt ideale pentru oricine nu dorește să intre în contact cu praful de cretă. Ușor de folosit și de șters, aceste produse nu lasă deloc mizerie în urmă și pot fi utilizate și ca suport pentru alte materiale: magneți ori post-it-uri sau ar putea fi transformate în table interactive (cele albe). Copiii se vor îndrepta și către distracție, iar tabla poate deveni o jucărie, nu doar un instrument de învățare. Aceste produse pot fi achiziționate de dumneavoastră atât ca părinți, cât și reprezentanți ai unei instituții publice sau private. Cu siguranță veți primi calitate și durabilitate.

Aflați ce tipuri de panouri și table magnetice de perete există la HORNBACH:

Pe site-ul nostru, găsiți mai multe tipuri de table magnetice, ideale pentru orice nevoie. Astfel, veți descoperi modele școlare sau pentru birou, pe cele multifuncționale, panouri de plută pentru avizier, confecționate din materiale diferite (plută, sticlă, metal), într-o diversitate mare de culori: alb, albastru, argintiu, galben, negru, roșu, verde sau chiar transparent. De asemenea, în magazinul nostru veți descoperi cu ușurință și table negre de scris cu cretă, mai ales dacă aveți nevoie de a transmite o atmosferă distinsă într-un restaurant sau o cafenea. Aici pot fi scrise diverse informații sau mesaje ce trebuie actualizate în fiecare zi. Nu vă faceți griji în privința dimensiunilor, pentru că și la acest capitol aveți de unde alege! Produsele de pe rafturile magazinului HORNBACH se montează foarte ușor, mai ales că aveți la îndemână diverse accesorii necesare ce sunt incluse în pachetul livrat. O recomandare a multor clienți este tabla magnetică din sticlă, extrem de utilă pentru diverse proiecte școlare sau de birou, care aduce și un punct în plus aspectului estetic al încăperii. Poate fi o simplă decorațiune pe perete, care să afișeze un desen realizat ad-hoc de un proprietar cu talent nativ. Nu uitați de accesoriile pentru aceste produse, esențiale în munca elevului sau a angajatului: suportul magnetic pentru marker, piunezele multicolore, magneții, suportul magnetic pentru notițe, suportul pentru meniuri sau markerele. Înainte de a face alegerea, cercetați cu atenție oferta și dacă aveți nelămuriri, întrebați specialiștii noștri.

Cum să comandați tabla de scris pentru copii de la HORNBACH?

Când alegeți tabla magnetică și markerele de care aveți nevoie, țineți cont de câteva criterii: dimensiunile acesteia, sistemul de prindere, materialele din care este confecționată etc. Adăugați produsul dorit în coșul de cumpărături, apoi finalizați comanda și așteptați să vă fie livrat de curier la domiciliu în câteva zile lucrătoare. Plata se poate face online, cu ajutorul cardului. Munca elevului acasă va deveni mult mai organizată cu ajutorul tablei magnetice educative, așa că nu ezitați să alegeți obiectul potrivit din oferta HORNBACH!

În sus