0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 04.03.2024 la ora 20:40. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Preșuri


 
 
1 Rezultat
Covoraș țesut Armin 50x80 cm
(3)
14,90 lei * / buc.
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 1 din 1 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Preșuri

Preșuri de la HORNBACH pentru toate locuințele!

Cu un design atractiv și ușor de integrat în nenumărate decoruri, de la cele în stil modern, clasic, vintage sau scandinav, preșurile sunt unele dintre cele mai căutate produse pentru amenajare. Magazinul nostru online vine în întâmpinarea dumneavoastră cu preșuri la prețuri mici și într-o gamă variată.

Preșuri tradiționale și rustice pe gustul dumneavoastră - Comandați acum!

Atunci când trebuie să achiziționați un astfel de produs, primul criteriu de selecție este culoarea care trebuie să fie în armonie cu celelalte elemente din decor. La noi găsiți preșuri albe, gri, albastre, bej, galbene, maro, negre, portocalii, roșii sau verzi. Următorul criteriu de selecție este dimensiunea. Țineți cont că preșurile, de regulă, nu au dimensiuni foarte mari cum sunt cele ale covoarelor, astfel că dimensiunile acestora pornesc de la 50 x 80 cm și pot ajunge până la 120 x 180 cm, iar grosimea maximă este de 5 mm.

Preșuri: alegeți din modele de la HORNBACH

Dacă v-ați decis asupra modelului de preș pe care vi-l doriți, plasați o comandă online cu livrare direct la ușa dumneavoastră, oriunde în România, sau puteți rezerva și ridica produsul din cel mai apropiat magazin HORNBACH de dumneavoastră.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus