0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 05.03.2024 la ora 16:02. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Covoare vintage


2 Rezultate(6 variante)
Covor Nela vintage albastru 80x150 cm
2 variante
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Covor Atlas R 8803 multicolor 60x85 cm
4 variante
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 2 din 2 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Covoare vintage

Filtre populare în categoria Covoare vintage

Covoare vintage de la HORNBACH pentru gusturile dumneavoastră!

Unul dintre cele mai des întâlnite stiluri de amenajare din locuință este cel clasic care, de multe ori, cere includerea unor piese care să aparțină acestuia cum ar fi perdelele, draperiile, fotoliile și accesoriile decorative. Covorul este unul dintre aceste piese. În magazinul nostru online, dar și în cele fizice găsiți diverse modele de covoare vintage care îmbină tradiția cu designul modern.

Covoare vintage accesibile pentru toți de la HORNBACH!

Vă punem la dispoziție diverse modele de covoare vintage, astfel că indiferent de preferințele pe care le aveți, puteți găsi produsul potrivit. Atunci când aveți de ales un covor, primul lucru la care sunteți atenți este culoarea sau modelul, astfel că vă punem la dispoziție covoare multicolore, în nuanțe de bej și gri, dar și albastre. Un alt criteriu important în alegerea covorului potrivit îl reprezintă dimensiunea, deoarece covorul nici nu trebuie să acapareze întreaga încăpere, dar nici nu trebuie să ocupe o parte mult prea mică din ea. Astfel, vă punem la dispoziție diferite dimensiuni de covoare vintage, de la cele de 60 x 85 cm, până la cele de 160 x 230 cm. Atunci când sunteți în căutarea unui covor, asigurați-vă că este exact ceea ce căutați, iar dacă în colecția noastră de covoare vintage nu găsiți un model care să se potrivească, puteți căuta și în categoriile de covoare clasice, moderne și din blană sau piei.

Covoare vintage: alegeți din modelele de la HORNBACH

Dacă v-ați decis asupra modelului de covor vintage pe care vi-l doriți, plasați o comandă online, iar curierul va livra covorul retro direct la ușa dumneavoastră. Sau puteți apela la serviciul de Rezervare & Ridicare de pe site și să luați dumneavoastră comanda din cel mai apropiat magazin HORNBACH de dumneavoastră.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus