0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.03.2023 la ora 15:22. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Jaluzele aluminiu


6 Rezultate(48 variante)
Jaluzea din aluminiu, argintie, 60x160 cm
5 variante
Comandă onlineRezervare & ridicare
Jaluzea din aluminiu, albă, 60x160 cm
5 variante
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Protecție solară la interior - montarea de jaluzele, rulouri și jaluzele plisate

Protecție solară la interior - montarea de jaluzele, rulouri și jaluzele plisate

În propria locuință există multe posibilităţi de protecție împotriva radiației solare sau a privirilor curioase. Aici găsiți informații despre proiect referitoare la plissee, rulouri și jaluzele. Montare simplă, funcțion ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 6 din 6 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Jaluzele aluminiu

Filtre populare în categoria Jaluzele aluminiu

Ferestre moderne cu jaluzelele de aluminiu de la Hornbach!

Jaluzele aluminiu

Aspectul unei case are de câștigat în momentul în care vreți să redecorați casa cu jaluzele din aluminiu, usor de curățat și eficiente în ceea ce privește spațiul. Moderne și de o eleganță discretă au devenit preferatele tuturor proprietarilor de locuințe care au nevoie de cât mai multă lumină pe timpul zilei și de discreție și intimitate pe durata nopții, dar și pentru faptul că vara asigură o răcoare binemeritată în casă, iar iarna păstrează căldura necesară anotimpului friguros. Hornbach vine în sprijinul clienților săi cu produse de calitate superioară, eficiente, la prețuri avantajoase. Specialiștii noștri vă recomandă să cercetați înainte oferta și să alegeți acele produse care asigură o întunecare optimă a încăperii și o lumină potrivită pe timpul zilei. Designul rulourilor din aluminiu este unul perfect pentru orice tip de încăpere, producătorii reușind cu succes să ofere produse de calitate, performanțe, în culori pe gustul oricui. Rulourile din aluminiu sunt alcătuite din lamele orizontale metalice, care se înclină ușor pentru a controla optim lumina naturală, asigurând intimitatea oricărei încăperi. Pentru a regla nivelul de lumină și intimitate va trebui să înclinați tija, cablul folosindu-se pentru a le ridica sau coborî. Un sfat util este să nu îndepărtați manual fâșiile orizontale pentru că veți aduce stricăciuni jaluzelelor.

Jaluzele din aluminiu

Aflați ce tipuri de jaluzele din aluminiu există la Hornbach:

Găsiți jaluzele orizontale din aluminiu la prețuri bune în mediul online, dar și în magazinele din București sau din țară. Produsele au diferite culori: alb, argintiu, bej, maro, roșu, verde, încât să se muleze pe gusturile tuturor clienților, iar fixarea se face cu cleme (tensionare laterală), montaj pe perete, pe tavan, suport cu cleme. Jaluzelele din aluminiu cu 20% mai multe lamele pentru un efect mai intens de întunecare sunt ideale pentru decorarea ferestrelor, având numeroase avantaje: au un design modern, permit o protecție vizuală mare, protejează de lumina solară directă, creează o atmosferă deosebită, se folosesc simplu și foarte confortabil, pot fi montate pe tavan, perete sau în nișa ferestrei, pot fi utilizate pentru încăperi cu umezeală ridicată sau pentru cele în care lucrați la calculator. O idee bună pentru decorarea ferestrelor este și varianta jaluzelei din aluminiu cu tensionare laterală și sistem de fixare, care reprezintă o inovație în domeniu. Are un design fără vârstă, protejează de curioși și de radiațiile solare nedorite, se întreține foarte ușor și se montează simplu de către oricine urmărește cu atenție instrucțiunile oferite de producător pentru montare. Prețul acestor rulouri din aluminiu este avantajos.

Cum să comandați storuri din aluminiu de la Hornbach?

Jaluzelele de interior din aluminiu pot fi comandate din mediul online fără să părăsiți domiciliul. Curierul le va livra în câteva zile lucrătoare. Plata o puteți face cu cardul, direct pe site. Prețurile din magazinul nostru sunt cele mai avantajoase de pe piață și puteți verifica ușor acest lucru pe tot parcursul anului. Montați la ferestre jaluzele care să vă protejeze optim atunci când lucrați la birou și nu vă fie teamă să realizați singuri aceste proiecte. Nu aveți nevoie de unelte sofisticate!

În sus