0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 08.02.2023 la ora 13:14. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Hamacuri


4 Rezultate
Hamac din policoton, 200 x 100 cm
(1)
61,99 lei * / buc.
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineMomentan nu poate fi rezervat
Comandă onlineRezervare & ridicare
Sfaturi
Amenajarea grădinii pentru copii

Amenajarea grădinii pentru copii

Grădina, o aventură absolută. Oricine și-a petrecut copilăria afară, în grădină, știe că acesta este un lucru extraordinar. Să te joci în noroi, să te zbengui și să te distrezi cu orice îți pică sub nas. Puteți afla aici ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Hamacuri

Filtre populare în categoria Hamacuri

Hamacuri originale și inedite pentru grădina dumneavoastră

Hamacuri

Hamacurile fac parte din categoriile de mobilier de grădină care contribuie activ la relaxarea dumneavoastră. De aceea, sunt achiziții excelente atunci când vine vorba despre decorarea spațiului exterior, într-un mod vesel și original, oferind un cadru perfect pentru momente de recreere în aer liber. HORNBACH vă oferă o gamă diversă de hamacuri, venind în întâmpinarea dumneavoastră cu o serie de modele inedite!

Hamacuri la Hornbach

Hamacul tip scaun – un articol din ce în ce mai căutat!

Hamacul tip scaun devine unul dintre cele mai iubite și apreciate locuri de relaxare de pe terasă. Acesta este rezistent, ușor de agățat și de utilizat, având un sistem de prindere facil și o structură simplă. Designul este special, asemănător unui fotoliu din pânză suspendat, plin de stil și culoare. Un avantaj important este faptul că acest tip de hamac oferă un grad înalt de confort, creând un spațiu asemănător unui cuib. Poate fi, de asemenea, folosit și în interior, însă pentru acest lucru este necesar un spațiu mai mare. Descoperiți variantele existente online și veți găsi produse și accesorii calitative, la un preț mic.

Dacă vreți să achiziționați un hamac pentru grădina dumneavoastră, la HORNBACH găsiți produse care să se potrivească în decor, dar și kit-uri suport pentru prinderea hamacului cu chingă, sau a celui cu funie.

Hamac tip scaun sau hamac tip leagăn?

Hamacul de tip scaun și hamacul de tip leagăn sunt recomandate în orice context. Diferențele pot consta în structura și alcătuirea lor – țineți cont de locul în care vreți să îl amplasați, pentru a alege kiturile și sistemele ideale de prindere. Dacă nu aveți posibilitatea agățării unui hamac în grădina dumneavoastră, vă puteți orienta către variantele cu suport din lemn, care pot fi instalate oriunde. Indiferent de produsul achiziționat, aspectul multicolor și confortul oferit vă vor îmbogăți, cu siguranță, grădina sau curtea!

Proiectele noastre

În sus