0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2023 08:00 - 21:00
01.12.2023 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 29.11.2023 la ora 17:56. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Balansoar grădină


8 Rezultate
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineMomentan nu poate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 8 din 8 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Balansoar grădină

Filtre populare în categoria Balansoar grădină

Balansoar pentru confort și relaxare deplină de la HORNBACH

Fiecare persoană își dorește ca spațiul exterior al casei sale să fie unul prielnic odihnei binemeritate după o zi obositoare de muncă, așa că investiți timp și bani pentru a crea o oază de relaxare. În acest proiect vă folosiți priceperea și îndemânarea, creativitatea și imaginația, dar și plante, pomi, obiecte decorative, mobilier de grădină, pe care le găsiți din plin în mediul online, la prețuri mici pentru bugetul dumneavoastră. HORNBACH rămâne un partener de seamă pentru orice proprietar care are în minte amenajarea spațiului exterior al casei, mai ales datorită produselor de calitate superioară, la prețuri mici. Dintre piesele de mobilier care nu pot lipsi din grădina dumneavoastră, balansoarul de terasă și grădină devine centrul atenției tuturor pentru că reușesc să ofere clipe minunate de relaxare în aer liber. Oricine își amintește cu plăcere momentele din copilărie când folosea leagănul pe care bunicii îl prindeau de pomii fructiferi din grădină, așa că, în mod sigur, și-ar dori să simtă aceeași bucurie de odinioară cu ajutorul unui leagăn de grădină potrivit. Pentru decorarea unui spațiu rustic, puteți alege din gama variată de produse balansoarele clasice, din lemn masiv, iar pentru decorarea unui spațiu modern, atunci ați putea opta foarte bine pentru o piesă cu un design avangardist. Clienții multumiți, care au achiziționat aceste balansoare, le-au recomandat cu încredere ca fiind unele potrivite pentru gustul și buzunarul oricui are nevoie de relaxare și confort.

De ce să cumpărați balansoar de terasă și grădină de la HORNBACH?

În magazinul nostru există varietate de modele, culori și dimensiuni, în așa fel încât fiecare client să se declare mulțumit de alegerea făcută. Materialele din care sunt confecționate aceste balansoare, lemnul și metalul, garantează durabilitatea și rezistența în timp, dar și aspectul estetic deosebit. Modelul cel mai potrivit de balansoar de grădină este cel care oferă cel mai bun confort și relaxare, care este potrivit pentru a lenevi sau pentru a citi o carte în fiecare zi sau la sfârșit de săptămână.

Basculant, pliant sau reglabil, balansoarul pe care vi-l doriți poate fi ales în diferite culori: albastru, bej, gri, lemn, maro, negru, în așa fel încât să se potrivească cu atmosfera pe care v-ați decis să o creați în grădina dumneavoastră. Produsele de la HORNBACH sunt la prețuri mici și ușor de întreținut. Puteți alege dintre modelele cu 3 locuri, cu prețuri diferite, sau pe cel cu plasă, ideal pentru zilele când vreți să dormiți afară, întinși ca pe un șezlong. Un avantaj al prezenței în curte a unui balansoar este acela că petrecerile cu prietenii vor fi mult mai interesante. Toată lumea își va dori să se dea în leagăn și să își încarce bateriile într-un mod atât de plăcut.

Iată cum comandați un balansoar de grădina la preț mic de la HORNBACH!

Comanda dumneavoastră poate fi imediat dată, cu un simplu click, în mediul online, sau puteți să ridicați produsul direct din cel mai apropiat depozit al nostru. Prețurile sunt mereu mici, iar returul la nevoie poate fi realizat în 30 de zile de la comanda atât online, cât și în magazinul fizic. Beneficiați de zile mult mai frumoase și mai relaxante cu ajutorul balansoarelor din lemn sau din metal, așadar nu ezitați și comandați produse de calitate superioară!

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus