0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 01.03.2024 la ora 11:42. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Uși de garaj


6 Rezultate
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Instrucțiuni
Montarea ușilor de garaj

Montarea ușilor de garaj

Ușa garajului este una dintre cele mai importante componente ale acestuia. Cu ajutorul acestor instrucțiuni de proiect, vă explicăm cel mai simplu mod în care vă puteți monta ușa de garaj. În prima parte, veți găsi toate ...mai mult

Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Nu poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 6 din 6 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Uși de garaj

Filtre populare în categoria Uși de garaj

Descoperiți ușile de garaj în magazinul online HORNBACH

Ușile de garaj sunt o necesitate pentru atunci când vreți ca mașina dumneavoastră să fie ferită de bătaia directă a soarelui, dar și de precipitații cum sunt grindina și zăpada. Ușile de garaj basculante sunt printre cele mai cunoscute tipuri de uși de garaj și sunt ușor de folosit, aducând nenumărate avantaje. HORNBACH vă oferă o gamă variată de uși de garaj de dimensiuni și culori diferite, astfel că aveți de unde achiziționa produsul care vi se potrivește.

Găsiți online ușa de garaj potrivită pentru locuința dumneavoastră

Ușile de garaj basculante sunt proiectate special pentru cei care își doresc să ofere protecție autoturismului și să eficientizeze timpul petrecut pentru a putea intra în garaj. Acest produs este potrivit atât pentru construcțiile care se află în curs de renovare, cât și pentru cele noi. HORNBACH vă pune la dispoziție uși de garaj maro și albe, de diferite dimensiuni, cum sunt cele de 3000x2125 cm, 2500x2000 cm și cele de 2500x2125 cm. Ușile basculante de garaj au mai multe avantaje cum ar fi: ușurința instalării, siguranță și durabilitate, nivel de etanșare ridicat și protecție anti-efracție, deoarece este important să aveți un astfel de plan de siguranță și la garaj, nu doar la ușa de la intrarea locuinței.

Comanda dumneavoastră de ușă de garaj de la HORNBACH

Produsele noastre pot fi ridicate din cel mai apropiat magazin de dumneavoastră și le puteți plăci direct cu cardul, deoarece la HORNBACH cumpărați în totală siguranță. Plățile online sunt securizate la cel mai înalt standard.

În sus