0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 04.12.2023 la ora 04:44. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Colivii & voliere


4 Rezultate
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Sfaturi
Creșterea și îngrijirea păsărilor

Creșterea și îngrijirea păsărilor

Sunteți un iubitor al ființelor necuvântătoare înaripate? Atunci ați ajuns exact unde trebuie! În lumea noastră dedicată păsărilor veți găsi cele mai importante informații despre creșterea acestora: aflați cum să hrăniți ...mai mult

Colivie Katia 41X31X50 incl. accesorii
(7)
159,00 lei * / buc.
Poate fi comandat onlinePoate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Filtre populare în categoria Colivii & voliere

Coliviile pentru păsări de la HORNBACH pentru îngrijirea înaripatului dumneavoastră

Atunci când decideți să aduceți un nou membru în familie și ați ales un papagal, este important să vă asigurați că ați achiziționat toate produsele necesare pentru îngrijirea lui. HORNBACH este alături de fiecare din clienții săi deciși să-și achiziționeze o colivie și oferă o gamă variată de colivii și voliere pentru papagali la prețuri mereu mici. Înainte de a achiziționa o colivie, trebuie să vă asigurați că aceasta este pe dimensiunea papagalului pe care vreți să-l achiziționați, că îi oferă suficient spațiu de mișcare și că este suficient de încăpătoare pentru jucăriile sale. După ce ați găsit ceea ce vă doriți și mai ales o colivie la un preț potrivit, doar atunci vă puteți gândi să achiziționați și papagalii sau păsările pe care vi le doriți să le creșteți.

Aflați ce tip de colivie vă trebuie:

În magazinul nostru veți găsi colivii de diferite dimensiuni: de la 41x31x50 cm, până la 100x55x84 cm, așa că puteți alege colivii la prețuri mici de la HORNBACH în funcție de dimensiunea papagalului sau dacă vă doriți să achiziționați mai mulți papagali. Dacă nu aveți idee ce colivii pentru papagali vă trebuie pentru a le oferi confortul necesar, apelați la specialiștii magazinul nostru care vă vor oferi toate informațiile necesare pentru a face cea mai bună alegere.

Colivie pentru papagali – Comanda dumneavoastră de la HORNBACH

Dacă ați comandat o colivie pentru papagalul dumneavoastră din magazinul nostru, atunci știți cu siguranță că face parte din gama acelor coliviilor la prețuri mici și nu numai. Plasați o comandă și așteptați curierul să sosească la domiciliul personal sau mergeți la cel mai apropiat magazin al nostru.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus