0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 08.02.2023 la ora 12:43. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Fierăstraie circulare cu masă


4 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Ați vizualizat 4 din 4 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Fierăstraie circulare cu masă

Filtre populare în categoria Fierăstraie circulare cu masă

Realizarea unui gard nou cu fierăstrăul circular cu masă de la Hornbach!

Fierastraie circulare cu masa

În orice gospodărie există o mulțime de activități pe care proprietarul trebuie să le îndeplinească zi de zi. Munca sa poate fi ușurată nespus folosind dispozitive și echipamente performante, de ultimă generație. De exemplu, realizarea unui gard nou, care să împrejmuiască locuința, este un proiect complex, de durată, mai ales dacă nu aveți uneltele potrivite în acest sens, așa că Hornbach vine în sprijinul dumneavoastră cu echipamente la prețuri accesibile, care să vă înlesnească efortul și cu ajutorul cărora să realizați în scurt timp gardul dorit. Fierastrăul circular cu masă devine ideal în acest proiect, specialiștii noștri recomandând produsele fabricate de producători renumiți, care garantează calitatea superioară, eficiență și rezistență în timp. Greutatea mică a acestor unelte este un atu important, deoarece posesorul le poate muta dintr-un loc în altul fără probleme și fără să fie nevoie să se deplaseze permanent de la fierăstrău la locul unde va ridica gardul. Produsele pot fi folosite lejer pentru orice tip de reparație din locuință sau din curte, fiind ideale și pentru cei care sunt pasionați de bricolaj, creând cu ajutorul lor piese de mobilier sau diferite alte obiecte interesante. Mesele sunt dotate cu aripi care se extind, mărind astfel spațiul destinat lucrului.

Fierastraie circulare cu masa la Hornbach

De ce să cumpărați un fierăstrău circular cu masă de la Hornbach?

În primul rând, pentru că reușiți cu succes să rezolvați în scurt timp orice reparație din gospodărie, performanțele acestor fierăstraie fiind dovedite de clienții mulțumiți ai magazinului nostru. Sunt foarte ușor de manevrat, destinate mai degrabă unui hobby, dar sunt puternice și au un randament mare (lama secționeaza optim în adâncime). Aceste produse au prețuri avantajoase pentru cei ce se gândesc să muncească în gospodărie fără să angajeze meșteri care să facă treabă în locul lor, dar trebuie utilizate ținând cont de câteva reguli stricte de manevrare, altfel vor apărea diferite accidente nedorite, chiar răni foarte grave. Modelele sunt echipate însă cu anumite protecții și câteva sisteme destinate confortului utilizatorului. Alege un fierăstrău circular destinat lucrărilor semi-profesionale și profesionale, pentru cei care nu mai sunt de multă vreme doar amatori și nu se mulțumesc să rezolve doar problemele din gospodărie.

Cum comandați un fierăstrău circular de masă de la Hornbach?

În mediul online se poate da comanda imediat, iar curierul va livra pachetul în câteva zile lucrătoare. Pentru cei nerăbdători să înceapă chiar acum realizarea gardului nou, tot ce trebuie să facă este să meargă până la cel mai apropiat depozit Hornbach și să ridice personal produsul. Plata se poate face online cu cardul, având siguranța că securitatea este la cel mai înalt nivel. Începeți să lucrați cu spor cu echipamentele de lucru performanțe, cu prețuri mici din magazinul nostru!

În sus