0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 21.03.2023 la ora 19:49. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Polizoare de banc


7 Rezultate
Comandă onlineRezervare & ridicare
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Momentan nu se poate comanda onlineMomentan nu poate fi rezervat
Sfaturi
Șlefuirea betonului

Șlefuirea betonului

Tare ca piatra și extrem de versatil, betonul este un element pentru amenajări cu stil și fără compromisuri. Înainte de a putea să vă relaxați și să vă bucurați de suprafețele elegante de beton, mai întâi trebuie să vă s ...mai mult

Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Comandă onlineRezervare & ridicare
Nu poate fi comandat onlineNu poate fi rezervat
Ați vizualizat 7 din 7 rezultate
Pagina 1 din 1
Categorii înrudite

Produse de marcă în categoria Polizoare de banc

Filtre populare în categoria Polizoare de banc

Bricolaj profesional cu polizoarele de banc de la Hornbach!

Polizoare de banc

Activitatea de bricolaj a devenit un concept tot mai îndrăgit în România, referindu-se la capacitatea oamenilor de a reuși să repare cu succes sau să recondiționeze diferite obiecte din locuință sau din curtea casei fără a apela la profesioniști. În acest sens, proprietarul se înarmează cu dispozitive și echipamente potrivite, performante, eficiente, în așa fel încât rezultatele muncii sale să fie din cele mai bune. Investiția în aceste unelte presupune însă uneori un efort financiar, dar cu ajutorul Hornbach veți descoperi produse de calitate superioară garantată, la prețuri avantajoase. Doriți să ascuțiți uneltele de grădină sau cuțitele din casă? În magazinul nostru găsiți polizoare de banc fiabile, eficiente, perfect adaptate pentru sarcina aceasta. Țineți cont de tipul produsului, hobby sau profesional, de puterea sa de lucru, de maximul de rotații pe minut, de tipurile de discuri cu care este dotat, dar și de siguranța în utilizare și de confortul de care trebuie să vă bucurați când îl utilizați, apoi cumpărați în cunoștință de cauză. Specialiștii magazinului nostru vă pot oferi numeroase sfaturi importante, așa că nu ezitați să întrebați pentru a primi răspunsuri corecte legate de produsul de care sunteți interesat.

Polizoare de banc la Hornbach

Aflați ce tip de polizor de banc vă trebuie:

La Hornbach există polizoare de banc dublu, la prețuri avantajoase. Varianta cea mai avantajoasă este de calitate superioară, destinată unui hobby. Ideale pentru activitățile oricărui gospodar care își dorește să-și țină casa mereu în ordine, aceste unelte au un consum redus și sunt economice. Dacă aveți nevoie doar să ascuțiți diverse obiecte, atunci cumpărați un produs cu turații mici. Pentru suprafețe mari și pentru lustruire, ar fi bine să optați pentru un polizor cu banc cu turații mari. Un atu al utilizării produselor din magazinul nostru este acela că sunt sigure și nu pot duce la apariția de accidente nedorite, cu condiția să fie respectate întocmai toate regulile de folosire indicate de producători. Folosiți mănuși speciale și protecția pentru ochi deoarece uneori sar scântei, poate și aschii, asigurați-vă că unealta este bine fixată și că puteți să o utilizați într-un mod controlat.

Comanda dumneavoastră de polizor de banc de la Hornbach

Alegeți un brand care vă inspiră încredere, întrebați atunci când aveți nelămuriri și comandați ușor în mediul online orice produs vă este util. În câteva zile lucrătoare acesta sosește direct la domiciliul dumneavoastră prin curier și vă puteți apuca de lucru imediat. Plata se face online, cu cardul, în deplină siguranță. Dacă vă doriți calitate sporită și eficiență în munca din gospodărie, atunci un astfel de produs nu vă poate lipsi din dotare.

În sus