Aveți de unde alege și aveți convingerea că veți cumpăra în siguranță! Avem peste 600 de covoare, traverse și covorașe de intrare disponibile în magazinele fizice HORNBACH, pe site-ul www.hornbach.ro și în aplicația HORNBACH.

Targul de covoare Hornbach noiembrie decembrie 2020 2

Aflați în fața sezonului rece, cu toții ne gândim la confort și cum ni-l putem asigura peste iarnă. Iar unul dintre ingredientele care ne pot face statul acasă și mai comod este un covor care să îndeplinească și nelipsita funcție estetică, dar și să asigure căldura și moliciunea pentru pașii făcuți pe pardoselile căminului.

Covoarele la prețuri mereu mici sunt pentru toate gusturile și stilurile de locuințe. Dacă nu aveți deja o țintă sau dacă nu v-ați stabilit un stil pe care îl doriți, singura dificultate pe care o puteți avea va fi să vă hotărâți asupra selectării unuia sau mai multor covoare dintre cele pe care le aveți la dispoziție.

Aveți de ales dintre covoare moderne, covoare clasice & orientale, covoare pentru bucătărie, covoare pentru camera copiilor, covoare shaggy și să nu uităm de covoarele din blană și piei, cele mai multe fiind adecvate pentru living și holuri. Prin formele sau culorile lor, cu siguranță vor evidenția și vor pune în valoare interiorul și mobilierul locuinței, satisfăcând toate gusturile.

Targul de covoare Hornbach noiembrie decembrie 2020 1

Teme care v-ar mai putea interesa