0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
30.11.2022 08:00 - 21:00
01.12.2022 08:00 - 21:00
Aţi imprimat această informaţie în 28.11.2022 la ora 03:55. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-0
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-1
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-2
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-3
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-0
Poza 1 din 4

Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81

575,00 lei * / buc.

Cod produs: 10585973
 • Tip produs: Regulator
 • Locație de utilizare: Interior
 • Compatibilitate: -
Livrare oriunde în țară
Ridicare din magazinul Domnesti, jud. Ilfov
Poate fi comandat doar în magazinul fizic
Timp de livrare aprox. 3 săptămâni

Detalii produs

 • Tip produs Regulator
 • Locație de utilizare Interior
 • Culoare de bază Alb
 • Compatibilitate -
 • Utilizare Comanda
 • Domeniu de utilizare Instalaţie încălzire
 • Locații În casă
 • Inclus în pachetul livrat controler panou solar SR81; senzor de temperatura PT1000 cu lungimea cablului de 1,5m si dimensiune bulb 6x50mm; 2 senzori de temperatura NTC10K cu lungimea cablului de 3m si dimensiune bulb 6x50mm; cablu de alimentare de 10A; accesorii de prindere pentru montajul pe perete; manual de utilizare.
 • EAN 6427100202341
 • Cod de produs al furnizorului CONTROLLERSOLARFORNELLO

Fișe de date

Descriere

Controlerul Fornello SR81 pentru panouri solare este un dispozitiv electronic utilizat pentru gestionarea instalațiilor solare presurizate complexe pentru încălzirea apei calde menajere (ACM) sau/și a spațiului de locuit. Are rolul important de a gestiona circulația agentului termic între panourile solare și boiler sau acumulatorul de căldură.

Controlerul are tastatură cu display separate pentru a putea avea acces la sistem fără a intra în camera tehnică, displayul putând fi instalat acolo unde vă este mai comod să urmăriți și să setați sistemul. Cablul dintre aceste 2 dispozitive are 3 fire și lungimea de 5 metri.


Explicații funcții controler SR81 pentru panouri solare:

1. Funcția anti-Legionella împiedică formarea bacteriilor în apă din rezervor/boiler prin verificarea automată a temperaturii din rezervor la un interval de 7 zile, iar atunci când se observă că temperatura din boiler este mai mică pentru o perioadă lungă de timp, nedepășind 70°C pe tot intervalul analizat, la ora 01:00 sistemul de încălzire este activat automat pentru a ridica temperatura până la 70°C, astfel încât bacteriile să fie distruse, după care încălzirea va fi dezactivată automat.

2. Funcția de vacanță se activează pe timpul nopții, agentul termic din serpentină solară va circula din rezervorul/boilerul de stocare în panourile solare pentru a răci rezervorul/boiler, prevenind astfel posibile probleme ce pot să apară datorită încărcărilor termice mari a sistemului solar (supraîncălzirea apei din boiler în cazul mai multor zile senine consecutive).

3. Controlul circulației pompei se face în funcție de temperatură și timp. Atunci când controlul circulației pompei se face în funcție de timp, este necesară doar o pompă de circulație. Pompa funcționează timp de 3 minute și apoi se oprește timp de 15 minute, acțiunea repetându-se în cadrul procesului de funcționare. Controlul în funcție de temperatură se face cu ajutorul senzorilor de temperatură. Când diferența de temperatură dintre panoul solar și boiler va fi mai mare decât cea presetată, se va activa pompa de circulație. Aceasta va funcționa până când diferența de temperatură între panoul solar și boiler va scade sub valoarea presetată.

Kitul pentru panou solar SR81 cuprinde:

- controler panou solar SR81;
- senzor de temperatură PT1000 cu lungimea cablului de 1,5m și dimensiune bulb 6x50mm;
- 2 senzori de temperatură NTC10K cu lungimea cablului de 3m și dimensiune bulb 6x50mm;
- cablu de alimentare de 10A;
- accesorii de prindere pentru montajul pe perete;
- manual de utilizare

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus