0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 09.12.2023 la ora 10:57. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-0
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-1
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-2
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-thumb-3
Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81-0
Poza 1 din 4

Controller / Regulator diferențial de temperatură pentru panouri solare Fornello SR81

575,00 lei*/ buc.

Cod produs: 10585973
 • Tip produs: Regulator
 • Locație de utilizare: Interior
 • Compatibilitate: -
Mai multe detalii despre produs
Livrare oriunde în țară
 •  
 • Timp de livrare aprox. 4 zile lucrătoare
HORNBACH Domnesti, jud. Ilfov
Ridicare din magazin (gratuit)
 • Poate fi ridicat din magazin în 2 ore
 • 3 buc. pe stoc în magazin
 • Sanitare, Culoar 9

Detalii produs

 • Tip produs
  Regulator
 • Locație de utilizare
  Interior
 • Culoare de bază
  Alb
 • Compatibilitate
  -
 • Utilizare
  Comanda
 • Domeniu de utilizare
  Instalaţie încălzire
 • Locații
  În casă
 • Inclus în pachetul livrat
  controler panou solar SR81, senzor de temperatura PT1000 cu lungimea cablului de 1,5m si dimensiune bulb 6x50mm, 2 senzori de temperatura NTC10K cu lungimea cablului de 3m si dimensiune bulb 6x50mm, cablu de alimentare de 10A, accesorii de prindere pentru montajul pe perete, manual de utilizare.
 • Informații suplimentare
  Stimati clienti, Va informam ca produsul prezentat poate fi vandut cu de TVA de 19% sau cu de TVA de 5%, conform legii 216/2023 de modificare a art 291 alin 3) literele p) si q) din Codul Fiscal. Pentru a beneficia de cota redusa de TVA in conditiile legii, va rugam sa contactati cel mai apropiat magazin Hornbach. Va multumim!
 • Cod de produs al furnizorului
  CONTROLLERSOLARFORNELLO
 • EAN
  6427100202341

Fișe de date

Descriere

Controlerul Fornello SR81 pentru panouri solare este un dispozitiv electronic utilizat pentru gestionarea instalațiilor solare presurizate complexe pentru încălzirea apei calde menajere (ACM) sau/și a spațiului de locuit. Are rolul important de a gestiona circulația agentului termic între panourile solare și boiler sau acumulatorul de căldură.

Controlerul are tastatură cu display separate pentru a putea avea acces la sistem fără a intra în camera tehnică, displayul putând fi instalat acolo unde vă este mai comod să urmăriți și să setați sistemul. Cablul dintre aceste 2 dispozitive are 3 fire și lungimea de 5 metri.


Explicații funcții controler SR81 pentru panouri solare:

1. Funcția anti-Legionella împiedică formarea bacteriilor în apă din rezervor/boiler prin verificarea automată a temperaturii din rezervor la un interval de 7 zile, iar atunci când se observă că temperatura din boiler este mai mică pentru o perioadă lungă de timp, nedepășind 70°C pe tot intervalul analizat, la ora 01:00 sistemul de încălzire este activat automat pentru a ridica temperatura până la 70°C, astfel încât bacteriile să fie distruse, după care încălzirea va fi dezactivată automat.

2. Funcția de vacanță se activează pe timpul nopții, agentul termic din serpentină solară va circula din rezervorul/boilerul de stocare în panourile solare pentru a răci rezervorul/boiler, prevenind astfel posibile probleme ce pot să apară datorită încărcărilor termice mari a sistemului solar (supraîncălzirea apei din boiler în cazul mai multor zile senine consecutive).

3. Controlul circulației pompei se face în funcție de temperatură și timp. Atunci când controlul circulației pompei se face în funcție de timp, este necesară doar o pompă de circulație. Pompa funcționează timp de 3 minute și apoi se oprește timp de 15 minute, acțiunea repetându-se în cadrul procesului de funcționare. Controlul în funcție de temperatură se face cu ajutorul senzorilor de temperatură. Când diferența de temperatură dintre panoul solar și boiler va fi mai mare decât cea presetată, se va activa pompa de circulație. Aceasta va funcționa până când diferența de temperatură între panoul solar și boiler va scade sub valoarea presetată.

Kitul pentru panou solar SR81 cuprinde:

- controler panou solar SR81;
- senzor de temperatură PT1000 cu lungimea cablului de 1,5m și dimensiune bulb 6x50mm;
- 2 senzori de temperatură NTC10K cu lungimea cablului de 3m și dimensiune bulb 6x50mm;
- cablu de alimentare de 10A;
- accesorii de prindere pentru montajul pe perete;
- manual de utilizare

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus