0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 27.09.2022 la ora 03:57. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Momeala Amia pastă pentru șoareci, 150 g-thumb-0
Momeala Amia pastă pentru șoareci, 150 g-0
Poza 1 din 1

Momeala Amia pastă pentru șoareci, 150 g

10,99 lei * / buc.

Cod produs: 10154489
 • Utilizare: Combaterea dăunătorilor casnici
 • Potrivit împotriva: Şoarece
Livrare oriunde în țară
Timp de livrare aprox. 3 zile lucrătoare
Ridicare din magazinul Domnesti Ilfov
Serviciu gratuit
Poate fi ridicat din magazin în 2 ore
236 buc. pe stoc în magazin
Unelte, Culoar 1

Detalii produs

 • Avantaj produs DEVIL TOP SENSITIVE GRAU este o momeala rodenticida , gata pregatita,sub forma de granule in plicuri de 50 g, pentru combaterea soarecilor de casa si a sobolanilor bruni in toate etapele de dezvoltare, ce contine un component foarte puternic : Brodifacoum, o singura doza, substanta active anticoagulanta de generatia a doua. Datorita modului sau de actiune, moartea rozatoarelor se produce fara a trezii suspiciuni altor membri ai coloniei asupra momelii.rnrnDEVIL TOP SENSITIVE GRAU este o momeala rodenticida din grau decorticat, in special atractiva pentru speciile de rozatoare mentionate mai sus , deoarece este imbogatita cu componente de origine alimentara si conceputa prin Tehnologia SAT(Tehnologie Speciala de Absorbtie) ce permite o distributie omogena a substantei active atat pe interior cat si la suprafata. Aceasta momeala este ideala pentru tratamente in situatiile in care dieta rozatoarelor este bazata in principal pe consumul de grane cum ar fi in cladirile rurale si zootehnice.rnrnDEVIL TOP SENSITIVE GRAU contine un agent respingator(Denatonium benzoate ) pentru a preveni consumul de catre oameni.
 • Instrucţiune de utilizare Metodele de aplicare : Momeala gata de utlizre in spatii de intoxicare protejate impotriva deschiderii si a deteriorarii.rnDoza si frecventa de aplicare:rnSoarecele de casa (Mus musculus) -la interior:rnInfestare majora: Pana la 50 g per statie de intoxicare la o distanta de 2 mrnInfestare redusa: Pana la 50 g per statie de intoxicare la o distanta de 5 m.rnCapcanele se inspecteaza cel putin o data la 2-3 zile la inceperea tratamentului si cel putin saptamanal ulterior, pentru a verifica, daca momeala este acceptata si daca se mentine integritatea capcanelor, precum si pentru a indeparta rozatoarele moarte. Realimentati cu momeala atunci cand este necesar.rnSobolanul brun (Rattuus norvegicus) -la interior si la exterior in jurul cladirilor:rnInfestare majora : pana la 90 de g per statie de intoxicare la o distanta de 5 mrnInfestare redusa : Pana la 90 de g per statie de intoxicare la o distanta de 10 mrnCapcanele se inspecteaza doar dupa 5-7 zile de la inceperea tratamentului sic el putin saptamanal ulterior, pentru a verifica daca momeala este acceptata si daca se mentine integritatea capcanelor, precum si pentru a indeparta rozatoarele moarte. Realimentati cu momeala atunci cand este necesar.rnAmplasati capcanele in zone fara risc de inundare. Inlocuiti momelile deteriorate de apa sau contaminate cu pamantu din interiorul capcanelor.
 • Tip produs Dăunători casnici
 • Potrivit împotriva Şoarece
 • Conţinut 150 g
 • Locație de utilizare Exterior, Interior
 • Utilizare Combaterea dăunătorilor casnici
 • Domeniu de utilizare Grădină
 • Perioada de aplicare Pe tot parcursul anului
 • EAN 6420384017755
 • Cod de produs al furnizorului 4017755

Recenzii din partea clienților

Nu garantăm că toate recenziile provin de la persoane care au utilizat sau achiziționat acest produs. Pentru mai multe informații privind prelucrarea recenziilor, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Termeni și condiții generale.

În sus