0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 13:01. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Come Over

Timp de lectură 2 min.
Come Over

Vopselele lavabile în tonuri calde, de la rosé la bordeaux, vă întâmpină cu căldură și vă invită să zăboviți. Combinația cu lemnul și aranjamentele florale întregește pe deplin tabloul perfect. În acest loc vă puteți relaxa și alimenta cu energie. Pur și simplu ajungeți acasă și simțiți ce înseamnă cu adevărat un cămin. Avem, de fapt, nevoie de mai mult?

Intrați și instalați-vă cât mai confortabil. Așa sună motto-ul acestui stil de amenajare primitor. După cum se știe, dragostea este ascunsă în detalii. Materialele catifelate și lucioase asigură confort sporit. Culorile calde și vibrante creează o atmosferă destinsă.

Nuanțele ton-sur-ton de rosé și bordeaux fumuriu și ruginiu creează o atmosferă de bună dispoziție care vă va captiva cu siguranță. Accentele îndrăznețe de muștar și aranjamentele florale lejere induc senzația de relaxare și, cu toate acestea, stilul de amenajare debordează de energie.

Come Over este un stil de amenajare extrem de primitor. Perfect pentru toți cei care, mai presus de toate, prețuiesc confortul, și nu doar pentru ei înșiși.

 Stiluri de amenajare Come Over 01 toamna iarna 2021
Arată produsele +
 Stiluri de amenajare Come Over 02 toamna iarna 2021
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Come Over toamna iarna 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus