0 Listă favorite 0 Coşul meu

Program de sărbători: Luni (30.11) și Marți (1.12), magazinele HORNBACH vor avea program normal de lucru.

Coming Home

Coming Home Stil de amenajare

Un loc de răsfăț pentru simțuri: tonurile exuberante de roșu și roz își găsesc aici opusul cromatic complementar în albastrul intens și violetul delicat. Combinația dintre aceste nuanțe și formele rotunde și materialele moi conferă încăperii note calde.

Timp de lectură 1 min.

Numele nu putea fi mai potrivit pentru acest spațiu de amenajare. Plăcerea de a ajunge acasă se regăsește întrutotul în acest stil. Formele rotunde, materialele moi și culorile calde imprimă caracter și atmosferă în întreaga încăpere. Cei care locuiesc aici trăiesc din plin bucuria de a ajunge acasă.

Spațiul este inundat de nuanțele de roșu și roz. În combinație cu albastru și violet, acestea conferă fiecărui colț liniște și confort. Stofele transparente, curgătoare, catifeaua și mătasea se armonizează superb cu modelele florale ale tapetului, tablourilor și pernelor. Aproape că se simte intensitatea culorilor, materialelor și formelor.

Coming Home este un stil de amenajare puternic și energizant. Perfect pentru cei care doresc să-și reîncarce bateriile acasă.

Priviți catalogul de culori (PDF, 8.220 KB) și alegeți-vă culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Coming Home

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x