0 Listă favorite 0 Coşul meu

Get Together

Stiluri de amenajare toamna iarna 2019 Get Together

Acest stil de amenajare îmbină contraste și le transformă într-o unitate: dur și moale, luminos și întunecat, rece și cald. În ciuda acestor contraste, stilul de amenajare Get Together nu are un efect haotic, ci dimpotrivă - are un efect de claritate și liniște.

Timp de lectură 1 min.

Contrastele se atrag? Uneori chiar fuzionează, formând o unitate. Creând, astfel, o atmosferă incomparabilă.

Materialele reci, precum betonul, întâlnesc aici culori și elemente de amenajare calde și organice, precum piele sau cupru. Nuanțe de maro sau ocru contrastează cu tonuri de gri. Împreună echilibrează încăperea și îi conferă un caracter similar unui Loft.

Get Together este un stil de amenajare armonios, care știe cât de confortabile pot fi combinațiile formate din elemente opuse. Perfect pentru toți cei care își doresc echilibrul în casă.

Centru mixare vopsele Către articole

Mixarea culorilor în tendințe

Alegeți-vă culorile dorite (PDF, 449 KB). Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori stil de amenajare Get Together

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x