0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 11:14. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Cool Down

Timp de lectură 2 min.
Cool Down

Claritate, liniște și comuniune cu natura. Acest stil de amenajare se bazează pe un design atemporal în bej și gri. Sisal, iută, in – pe lângă acestea, piatră, beton și culori reci. De o asemenea priveliște nu vă veți mai sătura.

Vreți să simțiți libertatea în căminul dumneavoastră. Creați atunci un orizont generos prin tonuri off-white, de gri și bej. Un perete cu piatră ornamentală, un tapet beton, o podea din lemn. Linii clare într-un design scandinav. Mobilier plat, amenajare minimalistă, rafturi deschise. Stilul Cool Down își arată forța prin această combinație.

Acest concept de amenajare transmite claritate, echilibru și naturalețe. Un mix puternic de materiale naturale, piatră și lemn conferă caracter căminului dumneavoastră. Elementele moi, cum ar fi blana și covoarele groase, asigură confortul, completând în mod desăvârșit ambientul în culori reci. Un loc în care sufletul se poate desfășura și elibera.

Cool Down este un stil de amenajare clar și bine echilibrat. Perfect pentru toți cei care vor să se simtă liberi acasă.

 Stiluri de amenajare Cool Down 01 primavara vara 2021
Arată produsele +
 Stiluri de amenajare Cool Down 02 primavara vara 2021
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Alegeți-vă culorile dorite din catalogul de culori (PDF, 5.833 KB). Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Cool Down primavara vara 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus