0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 29.03.2023 la ora 13:58. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Family Time

Timp de lectură 2 min.
Family Time

Doriți să trăiți o senzație de lejeritate în spațiul de locuit? Atunci, bazați-vă pe contraste! Fiindcă, oricât de paradoxal ar suna, ele se pot completa și, în același timp, echilibra reciproc.

Contrastele se atrag – acest stil de amenajare o demonstrează foarte clar. Family Time se bazează pe un stil care trăiește din contraste. Luminos – întunecat, dur – moale, cald – rece, vechi – nou. Acestea sunt puse cu măiestrie în scenă, formând astfel un întreg armonios.

Nuanțele de gri de la crom la alabastru își primesc corespondentul potrivit prin tonuri roz fumurii. O interacțiune perfectă între armonie și echilibru. Aici întreaga familie se simte în siguranță. Locul ideal pentru a râde, a te hârjoni, a te împăca. Și cel mai bun lucru: aici nu există corect sau greșit. Este permis orice vă place.

Family Time este un stil de amenajare captivant, cu licență de relaxare. Perfect pentru cei care văd potențialul în echilibrul contrastelor.

 Family Time Stil de amenajare 01
Arată produsele +
 Family Time Stil de amenajare 02
Arată produsele +
 Family Time Stil de amenajare 03
Arată produsele +
 Family Time Stil de amenajare 04
Arată produsele +

Priviți catalogul de culori (PDF, 7.723 KB) și alegeți-vă culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Family Time

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus