Contrastele se atrag – acest stil de amenajare o demonstrează foarte clar. Family Time se bazează pe un stil care trăiește din contraste. Luminos – întunecat, dur – moale, cald – rece, vechi – nou. Acestea sunt puse cu măiestrie în scenă, formând astfel un întreg armonios.

Nuanțele de gri de la crom la alabastru își primesc corespondentul potrivit prin tonuri roz fumurii. O interacțiune perfectă între armonie și echilibru. Aici întreaga familie se simte în siguranță. Locul ideal pentru a râde, a te hârjoni, a te împăca. Și cel mai bun lucru: aici nu există corect sau greșit. Este permis orice vă place.

Family Time este un stil de amenajare captivant, cu licență de relaxare. Perfect pentru cei care văd potențialul în echilibrul contrastelor.

Family Time Stil de amenajare 01
Le puteți vedea aici
Bec LED variabil Flair E27 5W 470 lumeni, glob clar G45, lumina calda
Bec LED spot variabil Flair GU10 6,3W 495 lumeni 230V, lumina calda
Bec LED variabil Flair E27 7,5W 806 lumeni, glob clar A60, lumina calda
Bec vintage LED variabil Flair E27 4,5W, glob GX200, durata viata 15.000 h
Bec vintage LED variabil Flair E27 4,5W, glob GA200, durata viata 15.000 h
Tablou inramat Boats alb-negru 30x40 cm
Tablou inramat Ceata alb-negru 30x40 cm
Vopsea lavabila Meister Polar Weiss Plus baza B in nuanta dorita 5 l

Priviți catalogul de culori (PDF, 7.723 KB) și alegeți-vă culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Family Time

Teme care v-ar mai putea interesa