0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 12:02. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Happy Hours

Timp de lectură 2 min.
Happy Hours

Ambient luminos și diafan pentru o dispoziție bună garantată – este vorba despre stilul de amenajare Happy Hours. Ajutoarele lui: o gamă de culori de sus până jos, dar în nuanțe proaspete, pastelate.

Stilul de amenajare Happy Hours se bazează pe tonuri ușoare, pastelate. Tonurile luminoase, delicate, vă ajută să începeți ziua relaxat. Cu o stare de bună dispoziție totul este mult mai ușor.

Limbajul formelor este simplu. Accesoriile jucăușe sunt vesele și vă asigură o stare bună – ele însuflețesc și mai mult încăperea. Tocmai aceste contraste fac acest stil de amenajare atât de interesant.

Happy Hours este un stil de amenajare cu accente dinamice dar delicate. Perfect pentru toți cei care vor să se simtă liberi și fără griji acasă.

 Happy Hours Stil de amenajare
Arată produsele +
 Happy Hours
Arată produsele +
 Happy Hours
Arată produsele +
 Happy Hours
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori (PDF, 368 KB) și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? În magazinele fizice HORNBACH, colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Happy Hours

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus