0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 29.03.2023 la ora 12:07. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Everything Goes

Timp de lectură 2 min.
Everything Goes

Decorațiune în loc de reducție – așa sună motto-ul acestui stil de amenajare sălbatic. Culorile junglei se revarsă prin fiecare fibră a încăperii. Verde, verde, verde, cât vedeți cu ochii. În acest loc vă veți simți pe deplin contopit cu natura.

Stilul de amenajare Everything Goes aduce jungla în spațiul dumneavoastră de locuit. Tapetele, imaginile, perdelele și covoarele sunt dominate de frunze de palmier, flori și imprimeuri cu animale. Pentru configurare se poate folosi tot ce aparține de regatul junglei. Amestecați culori, modele și materiale după cum vă place. Îndrăzniți. Nu vă temeți de sălbăticie. Își găsesc astfel locul aici și catifeaua, mătasea și alama.

Acest loc mustește de viață: gama de culori se întinde de la verde până la gri petrol, conferind astfel o senzație de confort între cei patru pereți. Nuanțele delicate de rosé creează un minunat contrast cu tonurile puternice de verde.

Everything Goes este un stil de amenajare bogat în diversitate și vitalitate. Perfect pentru toți cei care vor să se simtă liberi și totuși în siguranță acasă.

 Everything Goes Stil de amenajare 01
Arată produsele +
 Everything Goes Stil de amenajare 02
Arată produsele +
 Everything Goes Stil de amenajare 03
Arată produsele +
 Everything Goes Stil de amenajare 04
Arată produsele +

Priviți catalogul de culori (PDF, 8.377 KB) și alegeți-vă culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Everything Goes

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus