Stilul de amenajare Everything Goes aduce jungla în spațiul dumneavoastră de locuit. Tapetele, imaginile, perdelele și covoarele sunt dominate de frunze de palmier, flori și imprimeuri cu animale. Pentru configurare se poate folosi tot ce aparține de regatul junglei. Amestecați culori, modele și materiale după cum vă place. Îndrăzniți. Nu vă temeți de sălbăticie. Își găsesc astfel locul aici și catifeaua, mătasea și alama.

Acest loc mustește de viață: gama de culori se întinde de la verde până la gri petrol, conferind astfel o senzație de confort între cei patru pereți. Nuanțele delicate de rosé creează un minunat contrast cu tonurile puternice de verde.

Everything Goes este un stil de amenajare bogat în diversitate și vitalitate. Perfect pentru toți cei care vor să se simtă liberi și totuși în siguranță acasă.

Everything Goes Stil de amenajare 01
Le puteți vedea aici
Pendul Carlton1 E27 max. 1x60W, negru/cupru
Bec LED variabil Flair E27 5W 470 lumeni, glob clar G45, lumină caldă
Parchet triplustratificat Parador 10,5 mm stejar
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 10 l
Ghiveci Soendgen Bergamo Ø 14 cm H 13 cm verde mentă
Masca pentru flori Soendgen Latina Stonewall, ceramica, 13x13x13 cm, gri
Ghiveci Latina Stonewall, h 21 cm, gri

Priviți catalogul de culori (PDF, 8.377 KB) și alegeți-vă culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Everything Goes

Teme care v-ar mai putea interesa