0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 11:23. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Express Yourself

Timp de lectură 2 min.
Express Yourself

Amenajarea dumneavoastră. Scena dumneavoastră. Express Yourself vă provoacă să vă regăsiți. Chiar dacă nu lasă această impresie, aranjamentul ușor haotic din cele mai diverse materiale și modele reprezintă un concept de locuință bine gândit. Totul se potrivește. Vopselele lavabile în nuanțe întunecate de verde și gri, combinate cu tonuri vitalizante de roșu, creează o atmosferă extravagantă.

Aici se întâmplă ceva: catifea, mătase, imprimeuri de animale și modele florale cât vezi cu ochii. Acest stil de amenajare impulsiv impresionează prin abundența de culori, forme și materiale. La prima vedere, această amenajare interioară pare oarecum haotică. Dar acest lucru este înșelător. Aici, vitalitatea este prezentă în fiecare colț.

Confortul ia naștere din utilizarea de tonuri întunecate și materiale moi. Tonul este dat de un gri fumuriu și un verde-junglă luxuriant. Vitalitatea intră în joc prin combinația cu tonuri de violet și auriu. Spațiul de locuit devine o scenă. Folosiți spațiul liber pentru a vă exprima și a vă regăsi.

Express Yourself este un stil de amenajare plin de dinamism și pasiune. Perfect pentru cei care doresc să se exprime în fiecare detaliu.

 Stiluri de amenajare Express Yourself 01 toamna iarna 2021
Arată produsele +
 Stiluri de amenajare Express Yourself 02 toamna iarna 2021
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Express Yourself toamna iarna 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus