Aici se întâmplă ceva: catifea, mătase, imprimeuri de animale și modele florale cât vezi cu ochii. Acest stil de amenajare impulsiv impresionează prin abundența de culori, forme și materiale. La prima vedere, această amenajare interioară pare oarecum haotică. Dar acest lucru este înșelător. Aici, vitalitatea este prezentă în fiecare colț.

Confortul ia naștere din utilizarea de tonuri întunecate și materiale moi. Tonul este dat de un gri fumuriu și un verde-junglă luxuriant. Vitalitatea intră în joc prin combinația cu tonuri de violet și auriu. Spațiul de locuit devine o scenă. Folosiți spațiul liber pentru a vă exprima și a vă regăsi.

Express Yourself este un stil de amenajare plin de dinamism și pasiune. Perfect pentru cei care doresc să se exprime în fiecare detaliu.

Stiluri de amenajare Express Yourself 01 toamna iarna 2021
Le puteți vedea aici
Vopsea lavabilă Meister Polar Weiss Plus bază A în nuanța dorită 10 l
Set cablu oțel Nizza negru mat Ø 2 mm
Vopsea mată premium fără conservanți StyleColor SELECTION nuanța 34 Jocul dunelor 2,5 l
Vopsea mată premium fără conservanți StyleColor SELECTION nuanța 36 Golf întunecat 2,5 l
Tapet vlies Highlands Exotic albastru 10,05x0,53 m
Tapet vlies Junglă negru/auriu 10,05x0,53 m
Ceas de perete Sylt verde 30x30 cm

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Express Yourself toamna iarna 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa