0 Listă favorite 0 Coşul meu

Perfect Day

Stiluri de amenajare toamna iarna 2019 Perfect Day

Cum arată ziua perfectă? Mai întâi: luminoasă și prietenoasă. Așa sunt și barierele din stilul de amenajare Perfect Day. Acest stil de amenajare de orientare scandinavă asigură un echilibru absolut - aceasta este baza pentru o zi perfectă. De restul vă ocupați dumneavoastră!

Timp de lectură 1 min.

Culorile decente, deschise și concentrarea asupra aspectelor importante asigură claritate și bună dispoziție - pentru a putea petrece ziua cu zâmbetul pe buze.

Materialele naturale și formele clare redau un amestec care oferă spațiu de desfășurare și pentru respirat. Dacă mai completați cu detalii personale în locurile potrivite, această încăpere va deveni un loc în care puteți reveni.

Perfect Day este un stil de amenajare decent și totuși individual. Perfect pentru toți cei care vor să respire și să se relaxeze acasă.

Centru mixare vopsele Centru mixare vopsele

Alegeți-vă culorile dorite. (PDF, 359 KB) Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori stil de amenajare Perfect Day

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x