0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 27.03.2023 la ora 12:43. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Inside Out

Timp de lectură 2 min.
Inside Out

Design simplu. Fără vârstă și șic. Astfel se prezintă stilul de amenajare Inside Out. Terasa devine o prelungire a livingului, pentru ca dumneavoastră să aveți un loc de refugiu confortabil și în zilele fierbinți.

Ton în ton: nuanțele calde de bej și gri, materialele textile confortabile și materialele naturale asigură la acest stil de amenajare un efect extrem de liniștitor al spațiului, care învăluie blând orice vizitator. Formele clare emană forță și nuanțele pământii inspiră gingășie – o combinație reușită.

Acest stil de amenajare se bazează pe simplitatea culorilor și a formelor. Fiecare colț emană liniște, astfel încât să puteți uita pur și simplu de stres. Ceea ce contează este clipa de față: aici și acum. Fără ocolișuri.

Inside Out este un stil de amenajare consistent, care vă va elibera de toate poverile, făcându-vă sosirea ușoară. Perfect pentru toți cei care doresc să facă din cămin o oază de liniște și pace.

 Inside Out 1 Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022
Arată produsele +
 Inside Out 2 Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Inside Out Stiluri de amenajare HORNBACH primavara 2022

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus