În următoarea perioadă pot apărea întârzieri de aprox. 1-3 zile lucrătoare la livrarea comenzilor online. Detalii aici

0 Listă favorite 0 Coşul meu
Hornbach Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 07.10.2022 la ora 02:49. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Relaxat, mai relaxat, Beach House: culorile proaspete și delicate creează o luminozitate care vă permite să vă relaxați între cei patru pereți. În combinație cu materialele naturale, precum inul, ratanul și blana, încăperea devine primitoare și confortabilă.

Suprafețele monocrome, cu structură fină, își fac aici intrarea în forță. Eliberați-vă de toate lucrurile de prisos. Acest concept de locuință se bazează pe purism. Aici vă puteți lăsa sufletul liber - ca într-o plimbare lungă pe plajă.

Beach House este un stil de amenajare plin de liniște și echilibru. Perfect pentru toți cei care vor să se simtă liberi și ușori.

Mixarea culorilor în tendințe

Nu trebuie decât să priviți catalogul de culori și să vă alegeți culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

farbkarte beach house

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus
HORNBACH