0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 29.03.2023 la ora 12:16. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Make Space

Timp de lectură 2 min.
Make Space

Funcțional, redus, ușor gestionabil: conceptele DIY (Do-It-Yourself) inteligente de economisire a spațiului pentru mutare, pliere și depozitare își găsesc corespondent în acest stil de amenajare, care poate fi pus în practică cu materiale simple, cum ar fi placajul.

Prin înlăturarea lucrurilor de prisos se creează libertate, spațiu și lumină, acesta fiind crezul acestui stil de amenajare. Soluțiile inteligente de economisire a spațiului constituie semnătura stilului de amenajare Make Space. A locui într-un spațiu mic necesită creativitate. Aici se va utiliza mobilier care poate fi mutat sau pliat – și, desigur, mult spațiu de depozitare.

În centrul acestui stil de amenajare se află lemnul. Desigur. Autentic. Pur. Și gama de culori se adaptează la ceea ce deja există. Aici sunt utilizate lemnul, pielea, argila și piatra care se pot desfășura în toată splendoarea lor.

Make Space este un stil de amenajare rezervat și plin de posibilități. Perfect pentru cei care doresc să se desfășoare acasă într-un spațiu intim, fără a face vreun compromis.

 Make Space Stil de amenajare
Arată produsele +
 Make Space stil de amenajare 02
Arată produsele +
 Make Space Stil de amenajare
Arată produsele +
 Make Space Stil de amenajare
Arată produsele +

Priviți catalogul de culori (PDF, 8.146 KB) și alegeți-vă culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Make Space

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus