Prin înlăturarea lucrurilor de prisos se creează libertate, spațiu și lumină, acesta fiind crezul acestui stil de amenajare. Soluțiile inteligente de economisire a spațiului constituie semnătura stilului de amenajare Make Space. A locui într-un spațiu mic necesită creativitate. Aici se va utiliza mobilier care poate fi mutat sau pliat – și, desigur, mult spațiu de depozitare.

În centrul acestui stil de amenajare se află lemnul. Desigur. Autentic. Pur. Și gama de culori se adaptează la ceea ce deja există. Aici sunt utilizate lemnul, pielea, argila și piatra care se pot desfășura în toată splendoarea lor.

Make Space este un stil de amenajare rezervat și plin de posibilități. Perfect pentru cei care doresc să se desfășoare acasă într-un spațiu intim, fără a face vreun compromis.

Priviți catalogul de culori (PDF, 8.146 KB) și alegeți-vă culorile dorite. Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Paleta de culori Make Space

Teme care v-ar mai putea interesa