Listă favorite 0 Coşul meu 0

Marca Buildify - Idei de mobilier

Marca Buildify Idei de mobilier

Numai dvs. știți cum trebuie să iasă. Vă entuziasmează lucrurile ieșite din comun? Ideile de mobilier pe care nu le are oricine? Preferați să vă construiți singuri ce vi se potrivește? În acest caz, lucrați cu BUILDIFY: noi vă furnizăm materialele, iar dumneavoastră vă creați propriul stil de locuit.

Timp de lectură 2 min.

Un pat confortabil cu baldachin, care este așezat pe paleți? Orice este posibil. Și cu siguranță că mai aveți încă alte o mie de idei. Dați frâu liber creativității, puneți-vă pasiunea în slujba a ceea ce vă face plăcere – FOLLOW YOUR BEAT!

Produsele BUILDIFY

Produsele noastre BUILDIFY pentru piesele dumneavoastră de mobilier unicat. Produsele BUILDIFY sunt selectate special pentru a le construi dumneavoastră. Toți paleții au aceeași mărime și, prin urmare, sunt adecvați perfect pentru construcția de mobilier. Din paleți și țevi vă puteți configura singuri, în mod simplu, propriul stil de locuit. Astfel sunteți complet în trend – pentru că mobilierul construit este expresia individualității dumneavoastră.

Palet de mobilier brut, nefolosit, la dimensiunile unui europalet. Proprietăți specifice: rezistent, ușor de întreținut, rezistent la intemperii. Lungime: 1200 mm Lățime: 800 mm Înălțime: 144 mm Greutate: 23 kg.

Avem în sortiment și cutii din lemn netratat, gata să fie supuse transformărilor în privința cărora numai imaginația dumneavoastră poate stabili limitele.

Idei de mobilier

Pat cu baldachin ARMOR

Puteți să vă construiți singuri dormitorul pentru reginele și regii nopții. Ca bază sunt folosiți paleți stabili, pe aceștia se ridică scheletul din grinzi rindeluite – și deasupra, ca o încununare, un baldachin romantic. Condiții ideale de a pluti în al nouălea cer. La fel ca toate produsele de la BUILDIFY, și patul cu baldachin ARMOR vi-l puteți construi singuri, într-un mod incredibil de facil.

Buldify pat armor

Canapea cu două locuri Bonnie & Clyde

Canapeaua puțin altfel atrage toate privirile și oferă spațiu pentru relaxare. Aici puteți savura liniștea din timpul liber într-o frumoasă intimitate în doi. Baza o constituie un palet de mobilier șlefuit. BONNIE & CLYDE este o sofa pentru individualiști, care convinge din două puncte de vedere – ca oază de stare de bine și ca punct de atracție aparte pentru priviri.

Buildify canapea din europalet Bonnie Clyde

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x