0 Listă favorite 0 Coşul meu

Program de sărbători: Luni (30.11) și Marți (1.12), magazinele HORNBACH vor avea program normal de lucru.

StyleColor - Marca pentru vopsele și tencuieli colorate și creative

Marca StyleColor pentru vopsele și tencuieli colorate și creative

Culorile ne schimbă percepția și ne influențează starea de bine. Vă place mai degrabă cald și comod, sau rece și modern? Marca StyleColor înseamnă locuințe la modă – programul creativ de vopsele este cel potrivit pentru configurarea locuinței dumneavoastră – de la vopsele lavabile gata de aplicat și până la vopsele cu efecte captivante.

Timp de lectură 3 min. Sortimentul StyleColor

Tonurile pastelate par rezervate și nu atât de insistente, culorile intense sar imediat în ochi și au astfel parte de multă atenție. Vopselele lavabile în combinație cu vopsele cu efect selectate asigură un aspect reușit. Așadar, ce mai așteptați? Informați-vă acum și începeți imediat să lucrați la proiect!

Suprafețe de lemn, metal, textile și piatră

Descoperiți noi idei interesante de utilizare pentru zugrăviri atât creative cât și frumoase. Vopselele și tencuielile de interior StyleColor au fost elaborate astfel încât să poată fi prelucrate fără probleme. Gama inspirațională prezintă efecte care se pot obține pe perete în două până la trei etape de lucru. Baza o constituie tencuielile cu efect și culorile metalice, completate de instrumentele adecvate. Yippie!

Structurile și aspectele excepționale, precum lemnul, materialele textile și piatra oferă caracter încăperilor dumneavoastră. Așadar, ce mai așteptați? Dumneavoastră decideți ce look se potrivește cel mai bine cu dumneavoastră și pereții dumneavoastră și apoi demarați proiectul.

Prelucrarea tencuielii cu efect de ardezie

Când folosiți gletiera venețiană pe structură, îi oferiți peretelui dumneavoastră o notă personală cu structură individuală, indiferent dacă ați tras orizontal sau vertical, cu mișcări scurte sau lungi.

Prelucrarea tencuielii cu efect de beton

Executați mișcări uniforme. Cel mai bine este să lucrați parțial, bucată cu bucată, deoarece, pentru structurare, tencuiala cu efect trebuie să nu fie uscată.

Prelucrarea tencuielii cu efect de piatră finisată

Structurați în mișcări scurte în direcții diferite, în mod ideal în cruce sau în diagonală. Pentru că la structurare stratul aplicat trebuie să nu fie uscat, cel mai bine este să lucrați parțial, bucată cu bucată.

Prelucrarea tencuielii cu efect Loft

La lucrul cu șpaclul pentru efect, vă recomandăm să lucrați cu mișcări ușoare. Prin mișcarea în diverse direcții rezultă suprafețe frumoase, netede, cu adâncituri subtile.

Prelucrarea tencuielii cu efect de marmură

Prelucrarea tencuielii cu efect de gresie

Cu un șablon pe care vi-l confecționați singuri – ca de exemplu capacul unei cutii de pantofi sau un tocător – pot fi reproduse foarte simplu pietre. Pentru o nuanță mai intensă, pe unele dintre pietre mai aplicați un al doilea strat.

Prelucrarea tencuielii cu efect de nisip

Structurarea cu pensula ar trebui realizată cel târziu după 20 de minute, deoarece, în caz contrar, tencuiala cu efect se usucă. În acest scop, treceți cu pensula peste suprafață uniform, cu mișcări în cruce și în diagonală.

Prelucrarea vopselei cu efect metalic

Înainte de utilizare și, de asemenea, în timpul utilizării, amestecați bine vopseaua din când în când. Astfel, pigmenții de efect rămân bine distribuiți în vopsea. Vopsiți în prealabil substraturile neuniforme, întunecate sau cu nuanțe puternice cu o vopsea lavabilă de calitate superioară, pe bază de apă, într-o nuanţă asemănătoare.

Prelucrarea tencuielii cu efect structurat

Amestecați bine tencuiala cu efect structurat înainte de utilizare. Astfel, pigmenții sunt distribuiți și se obține cel mai bun rezultat.

Prelucrarea tencuielii structurate

Din mișcările în cruce cu buretele umed rezultă o notă personală cu structură individuală, indiferent dacă ați tras orizontal sau vertical, cu mișcări scurte sau lungi. Spălați buretele din când în când pentru a obține un efect uniform.

Prelucrarea tencuielii cu efect de rugină

Obțineți un rezultat mai bun dacă umeziți constant buretele, deoarece, în caz contrar, vopseaua se lipește repede de burete. Structurile ies mai puternic în evidență și obțineți un efect uniform. Vopseaua cu efect de rugină se poate combina bine și cu lacul auriu sau argintiu pentru mobilă și decorațiuni. Contrastul extrem scoate și mai bine în evidență efectul de rugină.

Teme care v-ar mai putea interesa

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x