0 Listă favorite 0 Coşul meu
Sfaturi

SELECTION - Marca pentru vopsea lavabilă premium

Timp de lectură 28 min.
Selection marca pentru vopsea lavabila premium

StyleColor SELECTION nu este doar o selecție exclusivă de vopsele lavabile unice, ci și un produs premium alcătuit din compuși selecționați, precum pigmenții nobili, ce conferă vopselelor strălucire. Rezultatul este o vopsea de dispersie mată nobilă, gata nuanțată, care garantează o colorare adâncă, de calitate excepțională a pereților.

Fiecare vopsea în parte din această gamă este diluabilă cu apă, permite circulaţia aerului, posedă o putere de acoperire perfectă, precum și un efect cromatic profund, mat nobil. Pentru ca universul dumneavoastră de acasă să devină cel mai frumos cămin.

Toate culorile pentru căminul dumneavoastră.

Linia de produse StyleColor SELECTION oferă 36 de vopsele lavabile nobile, în care fiecare nuanță relatează o istorie personală! Povestește despre frumusețea locului de unde provine și despre oamenii pe care i-a atins. O fotografie imortalizează această clipă unică, pe care nu vrei să o mai uiți. Amintirea care se păstrează veșnic.Fotografiile arată peisaje, oceane, castele străvechi, arbori sau flori în culori unice. Colecția StyleColor SELECTION vă aduce acasă culorile lumii. Pătrundeți în lumi îndepărtate și adăugați rutinei zilnice exact starea pe care v-o doriți: bucurie de viață, relaxare, siguranță sau pasiune. În spatele fiecăreia dintre cele 36 de culori selecționate se ascunde nu doar o poveste, ci și un efect spectaculos!

Lumi în verde

Peste tot ne întâmpină frumusețile naturii. În multe locuri, culoarea verde este un mare artist. Tonurile moi și blânde sau cele puternice și strălucitoare ne mângâie sufletul și ne trezesc spiritul. Verdele ne face să așteptăm primăvara, să gustăm libertatea și să simțim o putere liniștită. Bine aţi venit în împărăția creatorului de armonie, ale cărui variante bogate aduc bucuria și fericirea.

Floarea Atenei

SURSA DE INSPIRAȚIE
În ciuda aspectului exterior delicat, floarea de măslin ascunde înțelepciune și forță. Atena, zeița înțelepciunii și a strategiei, a plantat un măslin, câștigând astfel competiția cu Poseidon pentru patronajul orașului Atena. Zeița i-a învățat pe oameni cum să folosească darurile copacului - măslinele, uleiul și lemnul - și să vadă frumusețea florilor sale alb-verzui. O nuanță care aduce bucurie.

CARACTER
Radios și plin de dinamism, acest alb-verzui luminos surprinde încăperile mici și pereții mari. Voios, așteaptă o nouă zi.

ARMONIE
Nuanța se combină perfect cu esențe lemnoase deschise la culoare și cu mobilierul alb ori cu elemente confortabile din lână și blană. Lejeritate și prospecțime pentru o viață modernă.

RADIOASĂ I DELICATĂ I PLINĂ DE VIAȚĂ I VESELĂ

inspiration bluete der athene
keine Headline gepflegt

Stepele strălucitoare ale Asiei

SURSA DE INSPIRAȚIE
În Asia, orezul, alimentul de bază, este cultivat pe câmpuri amenajate pe terase. Atunci când soarele se odihnește deasupra lor, lanurile strălucesc în cea mai frumoasă nuanță de galben-verzui. Această nuanță strălucitoare vorbește despre noi începuturi, despre trezirea primăverii și despre clipele luminoase ale vieții.

CARACTER
Plin de viață, proaspăt și radiant, această nuanță de verde mărește încăperile mici. În bucătărie sau în camera de lucru, nuanța își manifestă discret efectul său stimulator.

ARMONIE
Nuanțele calde de gri împământează această nuanță strălucitoare, în timp ce albul și suprafețele lăcuite îi sporesc strălucirea. Pufurile din tricot și textilele țesute se bucură de atâta lejeritate.

INTENSĂ I PROASPĂTĂ I STRĂLUCITOARE I ÎNSORITĂ

inspiration leuchtende felder asiens
keine Headline gepflegt

Forța bambusului

SURSA DE INSPIRAȚIE
Puterea naturii este ascunsă. Frumusețea se arată însă la prima privire. Bambușii înalți de mai mulți metri din pădurea Kyoto din Japonia unesc într-o manieră interesantă ambele atribute. Tulpinile acestor ierburi sunt puternice și rezistente, iar frunzișul lor are o frumusețe delicată și liniștitoare. O nuanță de gri-verzui, care își dă întâlnire cu viața discret și încrezător.

CARACTER
Liniștea și frumusețea ascund multă forță. O nuanță sensibilă, ce aduce în mod nobil și delicat armonia. Caracterul său teluric arată o decență stilată.

ARMONIE
Nuanța gri-verzuie relaxează materialele moderne lucioase și de glamour, în timp ce nuanțele de rosé și orange devin accente cromatice senzuale. Suprafețele albe scot nuanța în evidență în mod elegant.

LINIȘTITĂ I DELICATĂ I ELEGANTĂ I SENZUALĂ

inspiration kraft des bambus
keine Headline gepflegt

Melodia orașului Savannah

SURSA DE INSPIRAȚIE
Un oraș ca o grădină. Așa întâmpină vizitatorii orașul Savannah din statul american Georgia. Jocul vântului cu vălurile de mușchi spaniol, ce atârnă de pe ramurile stejarilor seculari, vrăjește simțurile cu o melodie suavă. La fel de delicată și plină de promisiuni este și blânda nuanță de verde.

CARACTER
Cu discreția sa elegantă și aristocratică, acest verde deschis conferă o notă blândă interioarelor moderne. Efectul său în încăperi este delicat.

ARMONIE
Albul și alte nuanțe deschise îi subliniază radianța elegantă și lărgesc spațiile. Negrul adaugă un efect artistic. Alături de această nuanță de verde, nuanțele calde de maro conferă o notă de confort, cu spirit modern.

ELEGANTĂ I AERISITĂ I SENZUALĂ I LUMINOASĂ

inspiration savannahs melodie
keine Headline gepflegt

Zeița păcii

SURSA DE INSPIRAȚIE
Victoria, zeița înaripată a victoriei, conduce carul mândru tras de patru cai și își pune voința de a câștiga în slujba păcii. De-a lungul secolelor, fenomenele meteorologice au declanșat procese de oxidare, care au conferit statuii din cupru o patină cu aspect nobil. Nuanța delicată de verde în care zeița veghează în prezent asupra Berlinului este discretă și plină de încredere relaxată.

CARACTER
Decentă și mândră, această nuanță pastelată aduce pacea între stilurile diferite și turbulențele cotidiene.

ARMONIE
Nuanța moale pastel unește în mod armonios culorile puternice de constrast cu spațiul și mângâie blând materialele naturale aspre.

ARMONIOASĂ I MODERNĂ I NATURALĂ I BLÂNDĂ

inspiration friedensgoettin
keine Headline gepflegt

Aurora boreală magică

SURSA DE INSPIRAȚIE
Pe coasta arctică a Siberiei, în lunile de iarnă, când luni întregi soarele rămâne ascuns, pe cer apare unul dintre cele mai frumoase spectacole naturale: aurora boreală. Luminile polare pun în scenă un spectacol artistic cu dungi luminoase la orizont, fascinând privitorii. Acest verde extravagant nu fascinează numai seara, ci asigură accente frumoase și în timpul zilei.

CARACTER
Încrezător, cu intenții moderne, acest verde puternic provoacă spațiul să primească în el culoare. O nuanță care surprinde și farmecă.

ARMONIE
Lumile coloristice liniștite, armonioase sunt animate în mod atractiv de către această nuanță de verde, iar nuanțele calde de pământ pot străluci în deplin confort. Pe de altă parte, metalul, sticla și contrastele negru-alb își descoperă latura mistică.

PUTERNICĂ I STIMULATIVĂ I NOUĂ I MONDENĂ

inspiration magisches polarlicht
keine Headline gepflegt

Lumi scăldate în albastru

Fie că este Atlanticul sau Pacificul, un fiord sau un lac, locurile în care cerul și apa se unesc ne fac să uităm pentru un moment de trecerea timpului. Acesta este unul dintre motivele pentru care albastrul este culoarea dorului, a viselor și a infinitului. Posedă o claritate incoruptibilă, în care ne încredem cu plăcere, care netezește asperitățile vieții cu o liniște elegantă. Acum este exact momentul potrivit pentru o pauză albastră. Aici găsiți o liniște relaxată și un cămin pentru visele dumneavoastră. Aici puteți găsi toate nuanțele de albastru din gama StyleColor SELECTION.

Insulele Seychelles

SURSA DE INSPIRAȚIE
La orizont, cerul se scufundă în mare, iar apa este încadrată de nisipul fin ca pudra. Insulele Seychelles din Oceanul Indian oferă o vastitate neatinsă. Apa limpede precum cristalul mângâie țărmul cu o nuanță delicată, radiantă de turcoaz. O nuanță ce poartă cu sine briza proaspătă a mării, care animă spiritul și sufletul.

CARACTER
Nuanța convinge prin prospețimea sa plăcută și răcoarea ușoară precum o adiere blândă. Aceasta inspiră spiritul să pășească pe drumuri noi.

ARMONIE
Cu lejeritate maritimă și înțelegere pragmatică pentru lemnul deschis la culoare, pentru culoarea albă și pentru suprafețe textile netede, acest turcoaz deschis creează spații vaste, scăldate în lumină.

INSPIRATOARE I DISCRETĂ I RELAXATĂ I RĂCOROASĂ

inspiration weite der seychellen
keine Headline gepflegt

Frumusețe ascunsă

SURSA DE INSPIRAȚIE
În anumite locuri, natura își ascunde frumusețea în peșteri și sub pământ. Timp de 6000 de ani, mișcările valurilor lacului glaciar Lago Generale Carrera din Chile au dat naștere unor structuri extraordinare, ca de marmură. La pătrunderea în peștera de marmură, albastrul țesut fin radiază o strălucire răcoroasă și prezintă construcțiile fanteziste realizate de natură.

CARACTER
Un albastru deschis delicat, ce radiază răcoare și relaxare. Doar o privire aruncată asupra acestei nuanțe clare vă face să uitați de cotidian.

ARMONIE
Suprafețele albe sporesc strălucirea acestei nuanțe și îi scot în evidență latura maritimă. Într-un mix modern de materiale, din textile țesute, lemn și metal, nuanța creează o armonie relaxată.

NOBILĂ I ÎNCREZĂTOARE I ELEGANTĂ I CLARĂ

inspiration verborgene schoenheit
keine Headline gepflegt

Fiordurile Norvegiei

SURSA DE INSPIRAȚIE
Fiordurile Norvegiei se întind până adânc printre munți. Apa se întinde la poalele stâncilor într-un albastru mat, mătăsos. Acest peisaj creează un tablou pitoresc, scăldat într-o tăcere blândă. O liniște care nu ascunde nimic, ci relevă frumusețea acestei culori în luminile Norvegiei.

CARACTER
O nuanță mată, mătăsoasă, care conferă, în mod discret, un confort liniștit spațiilor mari de locuit. În mod elegant, aceasta temperează rigoarea arhitecturii moderne.

ARMONIE
Nuanța caldă de albastru evidențiază mobilierul deschis la culoare și canapelele din piele fină. Lemnul și textilele grosiere sunt parteneri de stil plăcuți, ce știu a prețui șarmul său nobil.

BLÂNDĂ I INTENSĂ I LINIȘTITĂ I FINĂ

inspiration norwegens fjorde
keine Headline gepflegt

Cristal arctic

SURSA DE INSPIRAȚIE
Viața în Arctica este dominată de întinderi vaste de ghețari. Pare că la orizont se întâlnesc o mare de gheață și cerul de un gri-albastru limpede. O nuanță care aduce vastitate și o limpezime sensibilă și care își îndeplinește în căminul dumneavoastră toate promisiunile de stil date.

CARACTER
Culoarea deschisă, rece creează o atmosferă liniștită și mărește spațiile mici. Este o bază proaspătă pentru un sentiment lejer și relaxat în propriul cămin.

ARMONIE
Nuanța elegantă de albastru-gri pregătește minimalismului modern un fundal distins și plin de efect. Elementele locative puternice din blană, textile și lemn se lasă atrase în grația sa.

ELEGANTĂ I RELAXANTĂ I RĂCOROASĂ I PROFUNDĂ

inspiration kristall der arktis
keine Headline gepflegt

Lac de munte singuratic

SURSA DE INSPIRAȚIE
Micul lac de munte se cuibărește blând în peisajul muntos al Noii Zeelande, așteptând neatins și imobil răsăritul. O blândă negură albastră dezmiardă luciul apei, în care se oglindește suav tabloul munților. Ceața și lumina se împletesc, dând naștere unei nuanțe mate și calde. Aici gândurile se pot odihni, iar visele se pot așeza.

CARACTER
O nuanță caldă și blândă de albastru, ce radiază în încăperi cu o grație relaxată. Cu un farmec nemăsurat aduce latura visătoare a unui lac de munte în căminul dumneavoastră.

ARMONIE
Accentele confortabile nu trebuie nicidecum să lipsească într-un stil locativ minimalist. Această nuanță iubește jocul cu suprafețele din beton și piatră naturală. Favoritele sale sunt nuanțele deschise de gri și cele calde de maro.

FINĂ I LINIȘTITĂ I ȘARMANTĂ I ADAPTABILĂ

inspiration einsamer bergsee
keine Headline gepflegt

Magia adâncurilor

SURSA DE INSPIRAȚIE
În adâncurile oceanului există o lume fantastică, plină de frumuseți și miracole ale naturii, toate acoperite de un albastru adânc. Suprafața apei se ondulează blând și întunecat, ca și cum ar dori să împărtășească vântului și oamenilor secretele mării. Un mic banc de pești dansează în lumina mării și savurează fermecat această apă de un albastru închis.

CARACTER
A simți cu ochii și a savura cu toate simțurile. Nuanța este catifelată, întunecată, iar intensitatea sa subjugă toate încăperile.

ARMONIE
Carisma intensă, profundă a acestei nuanțe de albastru evidențiază în mod elegant pielea, mătasea și lămpile din metal. Nuanțele mai deschise, precum cele de nuc și taupe, devin însoțitori eleganți, în timp ce suprafețele aspre sunt îmblânzite în mod șarmant.

PUTERNICĂ I MOALE I SENZUALĂ I MĂTĂSOASĂ

inspiration zauber der tiefe
keine Headline gepflegt

Lumi în rosé și violet

Una este o poetă cu un fin simț pentru nuanțe delicate, iar cealaltă o divă extravagantă plină de pasiune și magie mătăsoasă. În multe părți ale lumii, nuanțele rosé și violet duc la o trăire intensă a peisajelor mirifice, a construcțiilor grandioase și a apusurilor impresionante. Ele încântă simțurile și învăluie încăperile în magie. Bucurați-vă de poveștile pline de culoare, care doresc să lase urme de confort și în casa dumneavoastră.

Florida Keys

SURSA DE INSPIRAȚIE
200 de insule de corali pot fi întâlnite pe drumul de la Miami la Key West. Uneori, un flamingo găsește drumul spre una din micile lagune și face acolo o scurtă pauză. Cu grație își poartă penajul rosé, iar întreaga sa apariție transmite o vitalitate veselă.

CARACTER
Cu un aer poetic și multă lejeritate, acest roz pudrat pătrunde în încăperile dumneavoastră. O nuanță liniștită, ce știe să farmece și să creeze o liniște visătoare.

ARMONIE
Tipurile de lemn deschis la culoare și nuanțele liniștite alături de acest rosé creează un spațiu locativ senzual, modern. Iar nuanțele deschise de gri extrag acestui rosé o eleganță deosebit de fină.

DELICATĂ I PUDRATĂ I ECHILIBRATĂ I SENZUALĂ

inspiration florida keys
keine Headline gepflegt

Floare de cireș japoneză

SURSA DE INSPIRAȚIE
Japonezii celebrează bucuria trezirii naturii, ce se manifestă în modul cel mai fermecător prin înflorirea cireșilor, prin sărbătoarea Hanami. Perioada înfloririi cireșilor nu vestește numai venirea primăverii, ci înseamnă și un rămas-bun adresat lunilor reci de iarnă și aduce un suflu nou de viață în cele mai frumoase nuanțe de rose.

CARACTER
O nuanță caldă discretă, ce își arată latura mondenă alături de textile și piese de mobilier opulente. Acest rose învelește blând viața modernă.

ARMONIE
Acest spirit sensibil al timpului știe să se pună în scenă de fiecare dată în alt mod. Alături de alb, nuanța este florală, proaspătă și revigorantă, în timp ce în combinație cu tonuri închise, precum maroul și griul, își arată latura mondenă și elegantă. Pardoselilor întunecate din lemn le conferă o anumită lejeritate.

DELICATĂ I LINIȘTITĂ I AFUMATĂ I FINĂ

inspiration japanische kirschbluete
keine Headline gepflegt

Fructul zeilor

SURSA DE INSPIRAȚIE
Frumusețea începe în inimă și reprezintă un motiv puternic pentru marile pasiuni. Între zeițele elene Hera, Afrodita și Atena s-a iscat o ceartă aprigă despre care dintre ele este cea mai frumoasă. Zeițele l-au rugat pe tânărul Paris să decidă. Acesta i-a înmânat Afroditei o rodie, al cărei roșu-violet puternic arătau iubirea și admirația ce i-o purta.

CARACTER
Încăperile captivante au nevoie de accente de culoare pline de efect. Acest violet ascunde bucurii și pasiune. Este cel mai bun actor secundar pentru clipe de neuitat.

ARMONIE
În combinație cu materiale netede, precum piele, textile fine și cupru, nuanța intensă devine și mai expresivă. Lemnul și culorile întunecate se contopesc, în timp ce sticla și nuanțele deschise realizează contraste șic.

PUTERNICĂ I TEMPERAMENTALĂ I NOBILĂ I STIMULATOARE

inspiration frucht der goetter
keine Headline gepflegt

Dimineață venețiană

SURSA DE INSPIRAȚIE
În orele dimineții, farmecul Veneției rămâne ascuns sub vălul fin de ceață. Înainte ca străzile să se anime, primele momente liniștite ale zilei păstrează frumusețea vechilor palate și piețe mari. Un gri-roz fin așază un voal romantic peste oraș, ca și cum ar dori să-i păstreze poezia pe vecie.

CARACTER
O nuanță de o frumusețe delicată și o decență elegantă. Un rosé cu o notă de gri, o suavă poezie și o idee proprie despre romantismul grațios.

ARMONIE
Formele jucăușe și materialele fine relevă în mod elegant latura romantică a acestei nuanțe. Nuanțările gri închis rămân de o eleganță pragmatic și ies în evidență într-un mod expresiv.

LINIȘTITĂ I VISĂTOARE I ELEGANTĂ I DESCHISĂ

inspiration venezianischer morgen
keine Headline gepflegt

Floare din Provence

SURSA DE INSPIRAȚIE
Vara, peste văile din sudul Franței se așterne un covor violet de flori, iar chipul lila al regiunii Provence farmecă peisajul până la linia orizontului. Câmpurile întinse de levănțică vrăjesc simțurile nu numai prin mireasma lor, ci și prin culoarea minunată. Nuanța de lila este un lux al simțurilor și își arată efectul extravagant cu mult șarm și o frumusețe nobilă.

CARACTER
O nuanță moale, puternică, ce induce atât confortul modern, cât și eleganța senzuală. Moale și catifelat, este un însoțitor perfect pentru suprafețele netede și aspre.

ARMONIE
Subtonul moale, mângâietor al acestei culori ajută tipurilor de lemn deschise la culoare și nuanțelor liniștite de bej să se pună în scenă pline de stil. Lemnul întunecat și materialele grosiere aduc la lumină farmecul său senzual.

CALDĂ I ATRACTIVĂ I MOALE I SENZUALĂ

inspiration bluete der provence
keine Headline gepflegt

Noapte în deșert

SURSA DE INSPIRAȚIE
Atunci când căldura înnăbușitoare a zilei se retrage din fața răcorii nopții, un cer violet se întinde ca o cupolă peste deșert. Limpede și senin, își arată propria frumusețe până la următorul răsărit de soare. Magia acestei culori întunecate sugerează intensitatea unei clipe unice, iar efectul său este unul durabil.

CARACTER
Accentele puternice și confortul elegant sunt talentele principale ale acestei nuanțe adânci. Catifelată, transformă încăperile în spații pline de individualitate.

ARMONIE
Această nuanță atrage în mod magic cuprul și suprafețele strălucitoare, pentru a le conferi un efect și mai frumos. Nuanța conferă suprafețelor netede, deschise la culoare o opulență distinsă, iar culorile întunecate și materialele aspre obțin o notă senzuală și catifelată.

PUTERNICĂ I EXTRAVAGANTĂ I CATIFELATĂ I CONFORTABILĂ

inspiration wuestennacht
keine Headline gepflegt

Lumi în galben și maro

Galben și maro - culoarea luminii și culoarea pământului, îmbină vitalitatea radiantă și liniștea blândă, poartă mesaje vesele și confortabile și își găsesc perfecțiunea în diferite tonuri, atunci când se întâlnesc. Ca o rază de lumină ce atinge o floare, sau soarele la asfințit care colorează podișuri întinse - nuanțe catifelate de pământ și o nuanță de maro care transformă căldura soarelui în aur fin. Cufundați-vă în culorile fericirii și ale confortului. Aici puteți găsi toate nuanțele de galben și maro din gama StyleColor SELECTION.

Iasomie indiană

SURSA DE INSPIRAȚIE
Iasomia din India de vest, cunoscută și sub denumirea de Frangipani sau copacul templului, poate fi întâlnită încă în curțile multor temple din India. Florile sale de forma unor cupe și mireasma intensă sunt caracteristicile care îl fac inconfundabil. O nuanță delicată de crem, ce pare atinsă de o fină rază de soare, completează frumusețea iasomiei.

CARACTER
Un alb-crem, ce strălucește proaspăt și prețios în încăperi, animat cu o boare de galben, trezește simțurile și conferă ambientului o lucire plăcută.

ARMONIE
Lemnul întunecat și culoarea albă formează echipa perfectă, creând împreună un stil de amenajare modern și vesel. Atmosfera de bază rămâne luminoasă și vioaie.

VIE I RADIOASĂ I LUMINOASĂ I ÎNSORITĂ

inspiration indischer jasmin
keine Headline gepflegt

Lumina savanei

SURSA DE INSPIRAȚIE
Savană îndeamnă „câmpie întinsă”. Savanele fascinează prin animalele exotice care le populează și prin culorile soarelui la asfințit. Atunci când ziua se apropie de sfârșit în câmpiile africane, pare că soarele scaldă lumea într-o nuanță puternică de galben, cu o timidă scânteiere aurie. Caldă și strălucitoare, lumina savanei ia cu sine urmele locuitorilor săi în ziua ce urmează.

CARACTER
O nuanță puternică, care își păstrează liniștea, emană voie bună și așteaptă cu bucurie relaxată o nouă zi.

ARMONIE
Scânteierea caldă a acestei nuanțe de galben scoate în evidență culorile gri și alb și asigură o atmosferă de locuit confortabilă.

PUTERNICĂ I STRĂLUCITOARE I BLÂNDĂ I VESELĂ

inspiration licht der savanne
keine Headline gepflegt

Piramide aurii

SURSA DE INSPIRAȚIE
Mândre și impunătoare, piramidele păstrează amintirea măreților faraoni egipteni și le păzesc comorile și secretele. Încet, lumina amurgului scaldă nisipul și piatra într-o nuanță de maro-auriu scânteietoare. Carisma deosebită a acestei nuanțe fascinează pe oricine și transmite un sentiment de siguranță.

CARACTER
Un luciu fin, elegant conferă acestei nuanțe de maro carisma sa blândă. O nuanță senzuală și caldă.

ARMONIE
Numeroase esențe lemnoase adâncesc scânteierea aurie caldă, în timp ce culorile deschise și materialele moi scot la iveală natura sa confortabilă.

CALDĂ I CONFORTABILĂ I TELURICĂ I ELEGANTĂ

inspiration goldene pyramiden
keine Headline gepflegt

Taj Mahal

SURSA DE INSPIRAȚIE
Unei povești, ce pare mai degrabă un basm și care relatează despre dragostea profundă dintre doi oameni, i-a fost dedicat monumentul Taj Mahal - simbol al eternității - din orașul indian Agra. Marmura albă, materialul din care au fost ridicate palate și castele, conferă construcției un aspect elegant. O nuanță rezervată, care se adaugă cu pași discreți, însă cu mare efect.

CARACTER
O nuanță strălucitoare, care rămâne relaxată în fundal și adaugă o notă de eleganță relaxată clarității moderne.

ARMONIE
Nici lemnul și nici metalul nu se pot sustrage carismei delicate a acestei nuanțe. Iar fiecare nuanță puternică preferată va deveni o atracție deosebită.

PREȚIOASĂ I SENZUALĂ I LEJERĂ I RELAXATĂ

inspiration taj mahal
keine Headline gepflegt

Pământ catifelat

SURSA DE INSPIRAȚIE
Vântul și apa au creat în sud-vestul SUA o capodoperă din gresie, care își schimbă culoarea în funcție de lumina care pătrunde prin spărturile dintre stânci. În canionul Antelope, natura își arată întreaga forță, iar culorile pământului se etalează în frumusețea lor absolută. De aici provine o nuanță de maro catifelată și plină de lumină, care mângâie sufletul și aduce un confort modern.

CARACTER
Subnuanța moale de maro creează o atmosferă de bază liniștită și plăcută. Această nuanță de maro încântă orice încăpere.

ARMONIE
Pardoselile din lemn vopsite se întind cu bucurie la picioarele acestei nuanțe de maro și îi accentuează carisma catifelată. Efecte contrastante sunt realizate prin suprafețe aspre și nuanțe puternice de lila.

BLÂNDĂ I MODERNĂ I CONFORTABILĂ I RELAXATĂ

inspiration samt der erde
keine Headline gepflegt

Caracter vulcanic

SURSA DE INSPIRAȚIE
La orizont se ridică uriașul masiv din lavă Vesturhorn, în timp ce „dunele negre de nisip“așteaptă mângâierea mării și completează tabloul pitoresc al regiuni costiere a Islandei. Minunile naturii relatează mute și în forță despre trecutul măreților vulcani. Din moșternirea lor face parte o nuanță maronie de taupe, ce radiază liniște și siguranță.

CARACTER
În ciuda caracterului său senzual, această nuanță rămâne totuși pragmatică și asigură o atmosferă echilibrată. O frumusețe elegantă a naturii.

ARMONIE
Această nuanță creează o armonia stilată între arhitectura modernă și dorința de confort. Creează în mod elegant legătura dintre întunecat și luminos și măgulește suprafețele lăcuite.

MOALE I CONTRASTANTĂ I UNIFICATOARE I RELAXATĂ

inspiration vulkanisches erbe
keine Headline gepflegt

Lumi în crem și roșu

Roșul este culoarea sentimentelor puternice, a momentelor intense și a bucuriei de viață pure. Ne întâmpină în nuanțe delicate și puternice deopotrivă - o personalitate puternică, ce își transformă împrejurimile în spații captivante. Este culoarea toamnei, a vechilor palate și a poveștilor de iubire magice. Trandafirul printre culori, ce deschide inimile și conferă spațiilor ceva inefabil. Aici este un loc al iubirii, bucuriei și vieții. Această clipă este numai pentru dumneavoastră! Aici puteți găsi toate nuanțele de crem și roșu din gama StyleColor SELECTION.

Secretul stâncii de alabastru

SURSA DE INSPIRAȚIE
Particularitatea masivei formațiuni stâncoase, pe care marea a cioplit-o în platourile de cretă și de cremene, se relevă încă de la prima privire. Peisajul de pe coasta Normandiei este atins în mod magic de contrastul dintre stâncile puternice și aspre și culorile lor delicate, deschise. O nuanță de alb, ce lasă să se întrezărească un licăr roșiatic extrem de delicat.

CARACTER
Nuanța își exprimă în manieră foarte decentă și elegantă misterul poeziei sale. Strălucirea sa luminoasă trimite cu gândul la lejeritatea momentelor frumoase.

ARMONIE
Îi plac mixurile de materiale la fel de mult ca petele îndrăznețe de culoare. Suprafețele aspre și materialele moi profită de eleganța suavă a acestei nuanțe.

STRĂLUCITOARE I CREATIVĂ I MODERNĂ I DISTINSĂ

inspiration geheimnis der alabasterfelsen
keine Headline gepflegt

Amurg de sud

SURSA DE INSPIRAȚIE
Adevărata bogăție a Toscanei nu sunt numai comorile ei culturale. Ci și peisajele bogate în culori și apusurile ce îți taie respirația. Soarele își ia rămas-bun de la ziua ce trece cu un rose neobișnuit de frumos, ce trimite cu gândul la cele mai frumoase momente ale zilei. Un rose intens și suav deopotrivă.

CARACTER
Această nuanță plăcut de discretă, dar totuși puternică în expresie, creează o atmosferă de un blând romantism. Spațiile sunt umplute de o lejeritate confortabilă.

ARMONIE
Alama și cuprul se regăsesc în această nuanță, iar materialele precum inul, lemnul și cașmirul se arată moderne și confortabile.

VISĂTOARE I ATRĂGĂTOARE I RELAXATĂ I LEJERĂ

inspiration abendrot des suedens
keine Headline gepflegt

Palatul vânturilor

SURSA DE INSPIRAȚIE
Hawa Mahal, denumire care se traduce prin „Palatul vânturilor“, se găsește în centrul vechi al orașului Jaipur și a fost ridicat special pentru doamnele de la curtea maharajahului. Protejate de privirile admiratorilor străini, frumoasele puteau totuși urmări mersul orașului. Culoarea roșie a palatului povestește încă și astăzi despre frumusețea și senzualitatea acestora.

CARACTER
Strălucirea caldă și profundă a acestei nuanțe de roșu este un lux elegant pentru simțuri. Atrăgător și liniștit, întâlnește intensitatea vieții.

ARMONIE
Cu eleganța sa senzuală și pasiunea pentru ornamente și auriu, acest roșu este o culoare pentru un stil sigur. Lemnul, nuanțele neutre de pământ și materialele naturale textile îi îmblânzesc temperamentul.

SENZUALĂ I CALDĂ I PUTERNICĂ I INCITANTĂ

inspiration palast der winde
keine Headline gepflegt

Perla Alhambrei

SURSA DE INSPIRAȚIE
Într-unul dintre palatele dinastiei Nasrid din centrul Alhambrei se găsește „Sala celor două surori”, în care trăia sultana împreună cu familia sa. Fresce și nenumărate ornamente fine împodobesc bolțile acoperișului și coboară o strălucire de sidef asupra întregului spațiu. O personalitate cromatică prețioasă, carismatică și foarte șarmantă.

CARACTER
Această nuanță elegantă și atractivă creează o atmosferă relaxată. O frumusețe ce știe să se pună în scenă într-un mod discret.

ARMONIE
Tipurile de lemn întunecate și cuprul devin și mai expresive și savurează din plin atmosfera luminoasă. Nuanțele pastelate preiau atmosfera liniștită și asigură o lejeritate blândă.

NOBILĂ I PRIETENOASĂ I ȘARMANTĂ I NEUTRĂ

inspiration perle der alhambra
keine Headline gepflegt

Vară indiană

SURSA DE INSPIRAȚIE
Patria arțarului este sud-estul Canadei. Acest copac aduce toamna bogăția de culori a verii indiene. Frunzele sale roșii simbolizează protecție și putere. De aceea, steagul canadian are în centru o frunză roșie de arțar, ce reprezintă și vastitatea acestei țări. Nuanța puternică de roșu povestește despre pasiuni și sentimente adânci.

CARACTER
O nuanță extrem de personală, ce asigură confortul cu o pasiune liniștită și intensitate caldă. Expresia sa senzuală deschide vieții ușa.

ARMONIE
Culorile și esențele lemnoase deschise aduc cel mai bine la lumină profunzimea ființei sale. În combinație cu negru și metale, creează locuri favorite.

NOBILĂ I STIMULATOARE I TEMPERAMENTALĂ I PUTERNICĂ

inspiration indian summer
keine Headline gepflegt

Templul din Bagan

SURSA DE INSPIRAȚIE
Temple budiste de un roșu adânc, catifelat, cât vezi cu ochii. Bagan este un oraș istoric al regilor, supranumit pe bună dreptate „Valea Templelor”. Cel mai bine poate fi admirat din aer, în toată splendoarea sa. Lumina soarelui care apune naște această nuanță caldă de roșu.

CARACTER
Sigură pe sine și cu o caldă profunzime, această nuanță întunecată de roșu se prezintă calmă, dar are și efect de confort stimulator.

ARMONIE
Combinați această nuanță de roșu cu tonuri deschise de bej și cu suprafețe textile pentru a-i accentua profunzimea catifelată și căldura. Materialele lucioase și naturalețea lemnului evidențiază caracterul său senzual.

CALDĂ I CONFORTABILĂ I INTENSĂ I PREȚIOASĂ

inspiration tempel von bagan
keine Headline gepflegt

Lumi scăldate în gri

Țărmurile, munții, dunele și ceața dimineții relevă efectul nuanțelor naturale de gri și spun povești despre minunile naturii, despre magia dintre om și munte și despre trezirea unui oraș. Griul este un minimalist pragmatic, câteodată rezervat și distins, iar alteori se exprimă în limbaj modern. Păstrează însă întotdeauna o atitudine fermecătoare, se simte bine în compania oricărei culori și știe mereu să relaxeze orice situație. Un talent natural care, în mod elegant, servește culorilor vieții dumneavoastră drept cadru. Aici puteți găsi toate nuanțele de gri din gama StyleColor SELECTION.

City of London

SURSA DE INSPIRAȚIE
Orașul de pe Tamisa are mult temperament, o istorie îndelungată și tradiții care amprentează imaginea urbană până în zilele noastre. Nuanța ne duce cu gândul la atrăgătoarea discreție a ceții reci și gri care învăluie blând silueta Londrei, până când aceasta prinde viață din nou.

CARACTER
Acest gri deschis, modern și rece, servește oricărui stil de amenajare drept cadru liniștit și elegant și rămâne șarmant în fundal. Radiază relaxat către culorile de zi de zi.

ARMONIE
Nuanța este un spirit modern, care conferă suprafețelor aspre o eleganță blândă. În combinație cu culori puternice iau naștere efecte frumoase, îndrăznețe.

RĂCOROASĂ I ÎNCREZĂTOARE I MODERNĂ I CONCRETĂ

inspiration city of london
keine Headline gepflegt

Palatul regilor

SURSA DE INSPIRAȚIE
Palacio Real, reședința oficială a familiei regale spaniole, s-a numărat printre cele mai frumoase palate ale vremii. Cu toate acestea, fațada barocă a impozantei construcții radiază o grație modestă și o claritate aparte. Aceasta se datorează pe de o parte clădirilor palatului dispuse în pătrat, iar pe de altă parte nuanței neutre, deschise de gri-bej. Aceasta conferă clădirii o notă sensibilă.

CARACTER
O nuanță caldă, deschisă, fiind excelentă în calitate de culoare de bază. Aceasta captează cu mult șarm micile extravaganțe ale partenerilor stilistici puternici.

ARMONIE
Această nuanță deschide încăperile. În combinație cu alb și elemente jucăușe, aceasta își arată în mod grațios latura confortabilă, în timp ce nuanțele întunecate de maro și speciile lemnoase de culoare închisă obțin efecte armonioase.

BLÂNDĂ I ATRĂGĂTOARE I GRAȚIOASĂ I CONFORTABILĂ

inspiration koenigspalast
keine Headline gepflegt

Acoperișul lumii

SURSA DE INSPIRAȚIE
Platoul lanțului muntos Himalaya se numără încă printre cele mai incitante destinații de călătorie ale vremurilor noastre. „Acoperișul lumii” reprezintă unul dintre cele mai grandioase fenomene ale naturii, care oferă acesteia nuanțe impresionante de gri. În zilele senine, pline de soare, pereții stâncoși apar într-o nuanță caldă și puternică de gri, care conferă stâncilor o mare putere de atracție.

CARACTER
Nuanța de gri caldă, puternică și elegantă radiază în întreaga încăpere. Grațioasa sa forță expresivă îndrumă stilurile moderne spre ornamente jucăușe.

ARMONIE
Formele cu linii drepte și materialele netede asigură ordinea, în timp ce această nuanță aduce confortul dorit. O nuanță întunecată de coniac și pardoseli robuste de lemn formează un contrast frumos.

PUTERNICĂ I SIGURĂ I NOBILĂ I ETERNĂ

inspiration dach der welten
keine Headline gepflegt

Jocul dunelor

SURSA DE INSPIRAȚIE
Vântul și apa au sculptat pe țărmul Braziliei un peisaj magic din nisip fin de dune. O întindere alb-gri unde cerul și plaja se întâlnesc, iar marea duce adânc în interiorul uscatului, până unde pământul se întâlnește cu plaja. Această nuanță delicată, liniștitoare este un ghid nobil.

CARACTER
Nuanța a împrumutat prospețimea și lejeritatea vântului și umple încăperile cu eleganță și o senzație de vastitate. O nuanță relaxată care deschide vieții porțile.

ARMONIE
Această nuanță nobilă, moale conferă liniște încăperilor datorită albului și esențelor lemnoase deschise la culoare și aduce cu măiestrie în centrul atenției accesoriile deosebite. Un șarmant care măgulește în mod elegant texturile aspre.

PREȚIOASĂ I UNIFICATOARE I PROASPĂTĂ I DECENTĂ

inspiration spiel der duenen
keine Headline gepflegt

Ritmul fluxului și refluxului

SURSA DE INSPIRAȚIE
Fluxul și refluxul decid pentru cât timp urmele din nisipul moale le istorisesc povestea. Marea vine și se retrage, iar ceea ce rămâne mereu în urmă este o suprafață aparent neatinsă de un gri-maro cald. O nuanță care transmite liniște și încredere. Cea mai frumoasă bază pentru noi urme de viață.

CARACTER
Această nuanță nu poate da decât o senzație de liniște. Misiunea sa este: eleganța confortabilă. O culoare la care viața nu poate renunța.

ARMONIE
Suprafețele tactile subliniază senzualitatea delicată a acestei nuanțe de gri. Aceasta face culorile puternice, precum albastrul și galbenul, să strălucească, în timp ce tonurile pastelate își pot trăi din plin întreaga poezie.

ȘARMANTĂ I NEUTRALIZATOARE I CALDĂ I RAȚIONALĂ

inspiration rhythmus der gezeiten
keine Headline gepflegt

Golf întunecat

SURSA DE INSPIRAȚIE
Era vulcanilor activi a creat în Islanda grote și țărmuri întunecate. Plajele negre au un farmec deosebit și se adâncesc într-un gri intens. Căldura rocilor s-a stins demult, dând naștere acestei nuanțe intense și catifelate. O nuanță care adaugă realității un moment de vis.

CARACTER
O nuanță intensă, clară, ce conferă un farmec aparte numeroaselor puneri în scenă stilistice. Nuanța îmbină cu efect eleganța și confortul locativ.

ARMONIE
Albul și negrul se joacă cu măiestrie cu această culoare intensă, iar esențele lemnoase deschise creează un contrast elegant. Verdele tei și albastrul deschis conferă o lejeritate suavă ambientului, iar suprafețele netede se lasă măgulite în mod elegant.

NOBILĂ I MODERNĂ I PRAGMATICĂ I EXPRESIVĂ

inspiration schwarze bucht
keine Headline gepflegt

Teme care v-ar mai putea interesa

Vopsirea pereților și a tavanului

Pereții pot deveni adevărate opere de artă – ce stil vi se potrivește? Dați frâu liber creativității și decorați-vă pereții și plafoanele individual, conform propriilor gusturi. În magazinul online HORNBACH, găsiți o ...citește mai mult

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x