0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 13:12. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Pop Up

Timp de lectură 2 min.
Pop Up

Amenajarea într-un spațiu mic: aici fiecare centimetru contează. Linii clare, vopsele lavabile în culori deschise și pardoseală ușoară. Accentele colorate creează un efect modern fără a fi deranjante.

Această amenajare se concentrează pe ceea ce este esențial. Amenajarea minimalistă de-a lungul camerei creează mai mult spațiu și asigură aer pentru respirat. Pe pereți și pardoseală se alătură tonuri off-white și nuanțe de gri. Combinate cu forme simple, acestea creează o atmosferă calmă în încăpere. Printre acestea, accentele în roșu ca focul, galben lămâie și albastru cobalt își ating scopul în mod desăvârșit. Fie că este vorba de covor, perne, perdea sau piese de mobilier – principalul este să existe culoare.

Nuanțele intense se află în contrast total cu nuanțele potolite. De aici rezultă un teren animat și de interes pentru mințile alerte. Cu fiecare accent de culoare asigurați mai multă vitalitate.

Pop Up este un stil de amenajare plin de surprize. Perfect pentru toți cei cărora le plac contrastele și își stabilesc propriile reguli.

 Stiluri de amenajare Pop Up 01 primavara vara 2021
Arată produsele +
 Stiluri de amenajare Pop Up 02 primavara vara 2021
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Alegeți-vă culorile dorite din catalogul de culori (PDF, 4.672 KB). Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Pop Up primavara vara 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus