0 Listă favorite 0 Coşul meu
HORNBACH Militari Program de funcţionare
Strada Hornbach 1
077090 Domnesti, jud. Ilfov

comanda-militari@hornbach.com
+40 310805 - 281
lun. - sâm.: 08:00 - 21:00
dum.: 08:00 - 19:00
Aţi imprimat această informaţie în 03.02.2023 la ora 12:10. Vă rugăm să observaţi faptul că preţurile internaţionale şi reacţiile în termen scurt pot modifica în orice moment preţurile şi acestea pot diferi de documentul dumneavoastră imprimat. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sfaturi

Pure Spice

Timp de lectură 2 min.
Pure Spice

Șofranul se întâlnește cu ardeiul iute: Vopselele lavabile într-o cromatică picantă de la bej la portocaliu, franjurii lungi, lâna grosieră și catifeaua oferă experiență autentică în acest stil de amenajare. Un adevărat festin al simțurilor. Influențele multiculturale conferă caracter încăperii.

După cum se știe, totul depinde de detalii. Acesta este secretul acestei amenajări interioare. În fiecare colț ies la iveală influențe ale diverselor culturi din care rezultă un amestec lejer, necomplicat, cu un factor de confort absolut.

Aici dau tonul culorile calde, condimentate. Pe lângă acestea, se adaugă tonuri delicate de gri și alb ­– care au rolul de a accentua și mai mult caracterul deschis al acestui stil de amenajare. Exact acest amestec conferă încăperii o anumită căldură și asigură în același timp relaxare și deschidere.

Pure Spice reprezintă un stil de amenajare care imprimă energie și diversitate. Perfect pentru toți cei care doresc să simtă abundența lumii în căminul lor.

 Stiluri de amenajare Pure Spice 01 primavara vara 2021
Arată produsele +
 Stiluri de amenajare Pure Spice 02 primavara vara 2021
Arată produsele +

Mixarea culorilor în tendințe

Alegeți-vă culorile dorite din catalogul de culori (PDF, 6.150 KB). Notați numerele și denumirile culorilor și solicitați mixarea cantității necesare în centrul de mixare vopsele. Întrebări? Colegii noștri de la serviciul de mixare culori vă oferă cu plăcere asistență.

Stiluri de amenajare paleta de culori Pure Spice primavara vara 2021

Stiluri de amenajare care v-ar mai putea interesa

În sus