Instrucțiuni

Vopsirea placajelor murale

Timp de lectură 2 min.
Vopsirea placajelor murale

Plăcile murale conferă caracter unei încăperi! Și în acest sens puteți fi creativi și puteți realiza multe cu o pensulă. Vopsiți placajul mural în nuanța dorită – astfel puteți realiza o armonizare perfectă între noul highlight și amenajarea interioară sau puteți adăuga accente de culoare. Așadar, ce mai așteptați? Informați-vă acum și începeți să lucrați la proiect!

Materiale și unelte de care aveți nevoie

Materiale

Pașii de lucru

01

Grunduiți suprafața peretelui cu grund de profunzime (de ex. grundul de profunzime HORNBACH pe bază de acril) și lăsați să se usuce minim 4 ore.

vopsirea placajelor murale 1
vopsirea placajelor murale 1
02

Pentru primul strat de aplicare, diluați vopseaua (de ex. Hornbach Meister Polar Weiss) cu 10% apă. Placajele murale minerale din ciment, calcar, etc. pot fi vopsite, de asemenea, și cu o vopsea pe bază de silicat pentru interior. Apoi aplicați uniform vopseaua diluată, cu o rolă pentru fațade.

vopsirea placajelor murale 2
vopsirea placajelor murale 2
03

Lăsați vopseaua să se usuce în profunzime. Apoi urmează o a doua aplicare, cu vopsea nediluată.

vopsirea placajelor murale 3
vopsirea placajelor murale 3
04

Alternativ puteți aplica vopseaua și cu un aparat de pulverizare.

vopsirea placajelor murale 4
vopsirea placajelor murale 4

Important!

Centrul de mixare vopsele, care este disponibil, de altfel, pentru dumneavoastră în toate magazinele HORNBACH și online, permite mixarea rapidă și facilă a nuanței dorite pentru vopsea. Cu ajutorul codului de culoare se poate mixa oricând o nouă cantitate de nuanță. În acest mod, nu este nevoie să solicitați mixarea unui cantități inutile de vopsea de rezervă, ci puteți să achiziționați vopseaua în funcție de necesar, ca și cum ați lua-o de pe raft.

Teme care v-ar mai putea interesa