0 Listă favorite 0 Coşul meu
Sfaturi

Servicii de finanțare

Timp de lectură 2 min.
Servicii de finantare

Proiectul pe care vi-l doriți depășește bugetul pe care vi l-ați fixat? Nu vă faceți probleme! La HORNBACH, posibilitățile sunt nenumărate. Apelați cu încredere la serviciile noastre de finanțare.

Servicii de finantare Hornbach

Dumneavoastră aveți ideile, noi avem soluția potrivită. Finanțați pur și simplu proiectele pentru casă și grădină, indiferent dacă planificați o baie nouă, renovarea unei bucătării sau altui spațiu interior.

Serviciile noastre de finanțare vă ajută să vă implementați dorințele într-un mod ușor, rapid și flexibil.

Oferta BT Direct

  • Fără adeverință de venit
  • Finanțare pe loc
  • Rate fixe
  • Valoare maximă finanțată: 40.000 de lei

Exemplu reprezentativ:
Pentru o tranzacție de 30.000 lei, rambursabilă în 60 rate lunare, vor fi aplicabile următoarele costuri: dobândă 17,9%/an; comision lunar de administrare credit 4,5 lei și comision de emitere card de 30 lei; DAE 21,78%, calculată pe o perioadă de 60 luni la valoarea de 30.000 lei. Rata lunară pentru această tranzacție va fi de 764,67 lei, suma totală de restituit fiind de 45.910,31 lei. Pentru alte tranzacții efectuate cu Cardul Direct vor fi aplicabile costurile de finanțare specificate în contractul de credit aferent cardului.

Detalii la consultanții de credit din magazinele HORNBACH.

În sus

HORNBACH utilizează module cookie. Dacă continuaţi să navigaţi pe pagina noastră, vă manifestaţi acordul pentru utilizarea modulelor cookie. Aflaţi mai multe

x